Postani Tehničar Grafičkog dizajna za

Adobe Photoshop

Upoznavanje i rad sa najboljim  programom kada je u pitanju grafika,dizajn,obrada fotografije. Tipografija,retuširanje i priprema za štampu. Upoznajte moć ovog fantastičnog programa.

Adobe illustrator

Kada je u pitanju crtanje,izrada logoa,flajera i uopšte rad sa vektorskim programima,imamo čast i zadovoljstvo da se upoznamo sa Illustratorom.Program koga koriste najveći profesionalci kada je u pitanju grafički dizajn.Naučite da sami uradite pripreme za vizit karte,postere,blokove.Kompletna izrada vizuelnog indetitea.

Adobe Bridge

Upoynavanje sa programom ya pregled i detaljni prikaz slika i svih elemenata po potrebi.Prilagđavanje interfejsa radi lakše upotrebe i kordiniranje izmedju programa.

Adobe Spark

Hteli bi ste da napravite reklamu za Facebook,Instagram Linkedin,Twiter,story ili običan post. Adobe Spark Vam nudi savršeno rešenje. Naučite da napravite reklamu ili post za pet minuta!

Adobe XD

Budućnost kada su u pitanju aplikacije za android i IOS . Naučite  kako da napravite aplikacije koje mogu raditi na na android platformama, bez znanja programiranja.

Za pohađanje ove obuke potrebno je poznavanje operativnog sistema Windows i želja za napredovanjem i usavršavanjem.

Kurs Teničar grafičkog dizajna je namenjen pre svega početnicima kao i osobama koje poseduju neko pred znanje kada je u pitanju grafički dizajn i upotreba Adobovih alata. Osmišljeno na pravi način kako bi polaznici savladali konkretne stvari i najbrže ovladali tehnikama za grafiku i dizajn kao i obradu fotografije. Ovaj kurs je takođe namenjen ljubiteljima profesionalnih programa koje koriste grafički dizajneri,fotografi i dr.

Nakon zabršenog kursa,Vi će te biti stručno osposobljeni za samostalni rad kao i da se vizuelno i grafički izrazite kroz obrađivanje raznih fotografija ili crtanje i kreiranje sadržaja kako za web, tako i za štampanje.  Sa Adobovim programima Moći će te da sami pravite vizit karte,flajere,postere,pravite pripremu za štampu,aplikacije za android telefone,web reklame. Naučićete osnove kada je u pitanju rad sa fotografijom,retuširanje,fotomontaže. Tipografiju i osnove 3D modelovanja.Ova veština i znanje može Vam pomoći u daljoj karijeri,u pronalaženju boljeg i zanimljivijeg posla ili da unapredite već postojeći posao i učvrstite svoj status u firmi.

Dinamika kursa i trajanje

 

Vreme trajanja kursa po planu iznosi 45 dana. Planirano je 22 časa i to po sledećem redosledu:

  • Adobe Photoshop 8 časova
  • Adobe Bridge 2 časa
  • Adobe Illustrator 8 časova
  • Adobe XD 3časa
  • Adobe Spark 1 čas

Po potrebi grupe trajanje kursa može biti promenjeno.

Broj polaznika ograničen.Prijavi se na vreme i obezbedi svoje mesto!

Maksimalno šest polaznika u grupi.

Navodimo da je maksimalno šest polaznika po grupi iz razloga jer je to jedini i najbolji način  kako bi  kvalitet obuke bio na najvećem nivou. Takođe ovo je kurs gde polaznici imaju priliku da uče konkretne stvari koje će upotrebljavati za dalji rad,tako da  je dinamika, termini i održavanje časova po unapred planiranom  neophodna.Polaznici koji se odluče da upišu kurs moraju biti saglasni sa navedenim pravilima.

 

Održavanje časova: Dogovor!