Knjigovodstveni kurs i Poslovno knjigovodstveni program TAUR na poklon
Knjigovodstveni kurs i Poslovno knjigovodstveni program TAUR na poklon

Knjigovodstveni kurs i Poslovno knjigovodstveni program TAUR

Knjigovodstveni kurs i Poslovno knjigovodstveni program TAUR naši klijenti pohađaju dva puta nedeljno gde jedno predavanje traje tri školska vezana časa, ukupno dva meseca.

Osnovni deo knjigovodstvenog kursa pokriva finansijsko knjigovodstvo za dragstore i materijalno-robno knjigovodstvo za uslužne delatnosti, trgovinu, komisione-vanbilansnu evidenciju kao i ugostiteljstvo, proizvodnju u ugostiteljstvu (sirovine i gotove proizvode), rad sa izvodima, PDV, obračun zarada. U prvom delu je predviđeno i devizno poslovanje kao i menjačnice. Sve ove delatnosti predstavljaju firme koje su u sistemu PDV-a.

Drugi deo kursa pored prethodno navedenog obuhvata konkretnu firmu koja nije su sistemu PDV-a sa živom i realnom dokumentacijom i izradom bilansa stanja, bilansa uspeha, statističkog aneksa (završni račun) i analizu zaključnog lista uz primenu RIAP programa Narodne banke Srbije. Ovde se vrši i analiza i razrada svih klasa kontnog okvira sa primerima po knjizi prof. dr Jovana Krstića „Finansijsko knjigovodstvo“ sa Ekonomskog fakulteta u Nišu.

Celokupna obuka obuhvata 99% praktičnog rada na unosu promena u softversku aplikaciju kao i ručno knjiženje svih nastalih promena.

Polaznici ovog kursa će biti upoznati i sa osnovama preduzetništva, elektronskim poslovanjem, marketingom i franšizama.

Još jedna povoljnost ovog kursa je i u tome što polaznici, pored kursa na POKLON dobijaju: uputstva za rad u aplikaciji, multimedijalni priručnik i softverski paket TAUR sa licencom za tekuću godinu, na kome se inače i vrši obuka, a samim tim su u mogućnosti za otpočinjanje samostalnog rada nakon završenog kursa, naravno uz našu pomoć kada god to bude potrebno.

Knjigovodstveni kurs Eduka Plus (VIDEO)

Kako da se prijavim?

Kako da se prijavim?

Pošaljite mail na: info@edukaplus.com

Pozovite: 065 50 100 55

Popunite formu

 1. (obavezno)
 2. (potrebna validna email adresa)
 

cforms contact form by delicious:days

 

[/checklist]

Da li se uz obuku dobija i praksa?

Da, uz obuku dobijate i praktično usavršavanje u firmama saradnicama. Dobijate simulaciju realnih poslova sa kakavim biste se susretali prilikom rada. Naše iskustvo govori da svi polaznici završavaju obuke sa dovoljnom količinom znanja za rad u oblasti za koju su završili obuku.

Da li je broj polaznika ograničen?

Da, planirano je da najviše bude 8 polaznika.

Kurs je sastavljen iz modula

Kurs je sastavljen iz modula

 • Finansijsko knjigovodstvo (razne vrste naloga, kartice, zaključni list, analitika, bilansi),
 • Materijalno robno knjigovodstvo sa Proizvodnjom (kalkulacije, pazari, interne otpremnice, otpremnice, račune, povratnice, knjižna pisma, popis/nivelacija, trebovanje predajnica, komisioni prijem, povrat i odjava, stanje zaliha, trgovačka knjiga, knjiga ulaznih i izlaznih računa),
 • Osnovna sredstva (nabavka, otpis, prodaja osnovnih sredstava, amortizacija)
 • Obračun zarada (obračun neto i bruto zarade, obrasci OPJ i OD, automatsko popunjavanje virmana)
 • Blagajna
 • Finansijska evidencija za potrebe praćenja priliva i odliva novca, kao i potrazivanja i obaveza
 • Obračun kamata
 • Virmani
 • Kursna lista
 • Delovodnik
 • POS (Point of sale, tj. Program Kasa)

Klijenti koji odlu����e da pohađaju i knjigovodstveni i preduzetnički kurs u paketu imaju popust od 15%.

[/checklist]

Posebna povoljnost je namenjena za nezaposlena lica

Posebna povoljnost je namenjena za nezaposlena lica

Posebna povoljnost je namenjena nezaposlenim licima koja mogu ostvariti i dodatni popust od 10%. Priliku da iskoriste dodatni popust od 10% odobravamo i studentima uz obavezno podnošenje indeksa na uvid. Bračni parovi i klijenti koji dolaze iz istog porodičnog domaćinstva, a odluče da zajedno pohađaju naše kurseve, imaju odobreni popust od 10% na ukupni iznos.

Samim tim kategoriji nezaposlenih lica, studenata, bračnih parova i klijenata koji dolaze iz istog porodičnog domaćinstva se otvara mogućnost ostvarivanja ukupnog popusta od 25% ako odluče da pohađaju kurs knjigovodstva i preduzetništva u paketu, što je uostalom i naša preporuka. Postoji izuzetna mogućnost da izbegla i raseljena lica pohađaju potpuno besplatno naše kurseve koje bi za njih finansirao Fond za mikro razvoj.

Za sva dodatna pitanja u vezi ovih povoljnosti i kontakata sa Fondom za mikro razvoj javite nam se putem e-maila ili telefona koje imate u kontaktima na našoj web stranici .

Sva predavanja vodi dipl.ecc. sa preko 500 do sada obučenih polaznika.

Kontaktirajte nas :

Tel : 065 50 100 55

Email: info@edukaplus.com

 1. (obavezno)
 2. (potrebna validna email adresa)
 

cforms contact form by delicious:days