Knjigovodstveni kurs i Poslovno knjigovodstveni program TAUR

Knjigovodstveni kurs i Poslovno knjigovodstveni program TAUR naši klijenti pohađaju dva puta nedeljno gde jedno predavanje traje tri školska vezana časa, ukupno dva meseca.

Osnovni deo knjigovodstvenog kursa pokriva finansijsko knjigovodstvo za dragstore i materijalno-robno knjigovodstvo za uslužne delatnosti, trgovinu, komisione-vanbilansnu evidenciju kao i ugostiteljstvo, proizvodnju u ugostiteljstvu (sirovine i gotove proizvode), rad sa izvodima, PDV, obračun zarada. U prvom delu je predviđeno i devizno poslovanje kao i menjačnice. Sve ove delatnosti predstavljaju firme koje su u sistemu PDV-a.

Drugi deo kursa pored prethodno navedenog obuhvata konkretnu firmu koja nije su sistemu PDV-a sa živom i realnom dokumentacijom i izradom bilansa stanja, bilansa uspeha, statističkog aneksa (završni račun) i analizu zaključnog lista uz primenu RIAP programa Narodne banke Srbije. Ovde se vrši i analiza i razrada svih klasa kontnog okvira sa primerima po knjizi prof. dr Jovana Krstića „Finansijsko knjigovodstvo“ sa Ekonomskog fakulteta u Nišu.

Celokupna obuka obuhvata 99% praktičnog rada na unosu promena u softversku aplikaciju kao i ručno knjiženje svih nastalih promena.

Polaznici ovog kursa će biti upoznati i sa osnovama preduzetništva, elektronskim poslovanjem, marketingom i franšizama.

Još jedna povoljnost ovog kursa je i u tome što polaznici, pored kursa na POKLON dobijaju: uputstva za rad u aplikaciji, multimedijalni priručnik i softverski paket TAUR sa licencom za tekuću godinu, na kome se inače i vrši obuka, a samim tim su u mogućnosti za otpočinjanje samostalnog rada nakon završenog kursa, naravno uz našu pomoć kada god to bude potrebno.

Knjigovodstveni kurs Eduka Plus (VIDEO)

[toggle title=“Kako da se prijavim?“ state=“close“]

Pošaljite mail na: info@edukaplus.com

Pozovite: 065 50 100 55

Popunite formu

 1. (obavezno)
 2. (potrebna validna email adresa)
 

cforms contact form by delicious:days

 

[/checklist]

[/toggle]

Da li se uz obuku dobija i praksa?

Da, uz obuku dobijate i praktično usavršavanje u firmama saradnicama. Dobijate simulaciju realnih poslova sa kakavim biste se susretali prilikom rada. Naše iskustvo govori da svi polaznici završavaju obuke sa dovoljnom količinom znanja za rad u oblasti za koju su završili obuku.

Da li je broj polaznika ograničen?

Da, planirano je da najviše bude 8 polaznika.

[toggle title=“ Kurs je sastavljen iz modula “ state=“close“]

 • Finansijsko knjigovodstvo (razne vrste naloga, kartice, zaključni list, analitika, bilansi),
 • Materijalno robno knjigovodstvo sa Proizvodnjom (kalkulacije, pazari, interne otpremnice, otpremnice, račune, povratnice, knjižna pisma, popis/nivelacija, trebovanje predajnica, komisioni prijem, povrat i odjava, stanje zaliha, trgovačka knjiga, knjiga ulaznih i izlaznih računa),
 • Osnovna sredstva (nabavka, otpis, prodaja osnovnih sredstava, amortizacija)
 • Obračun zarada (obračun neto i bruto zarade, obrasci OPJ i OD, automatsko popunjavanje virmana)
 • Blagajna
 • Finansijska evidencija za potrebe praćenja priliva i odliva novca, kao i potrazivanja i obaveza
 • Obračun kamata
 • Virmani
 • Kursna lista
 • Delovodnik
 • POS (Point of sale, tj. Program Kasa)

Klijenti koji odlu����e da pohađaju i knjigovodstveni i preduzetnički kurs u paketu imaju popust od 15%.

[/checklist]

[/toggle]

[toggle title=“Posebna povoljnost je namenjena za nezaposlena lica“ state=“close“]

Posebna povoljnost je namenjena nezaposlenim licima koja mogu ostvariti i dodatni popust od 10%. Priliku da iskoriste dodatni popust od 10% odobravamo i studentima uz obavezno podnošenje indeksa na uvid. Bračni parovi i klijenti koji dolaze iz istog porodičnog domaćinstva, a odluče da zajedno pohađaju naše kurseve, imaju odobreni popust od 10% na ukupni iznos.

Samim tim kategoriji nezaposlenih lica, studenata, bračnih parova i klijenata koji dolaze iz istog porodičnog domaćinstva se otvara mogućnost ostvarivanja ukupnog popusta od 25% ako odluče da pohađaju kurs knjigovodstva i preduzetništva u paketu, što je uostalom i naša preporuka. Postoji izuzetna mogućnost da izbegla i raseljena lica pohađaju potpuno besplatno naše kurseve koje bi za njih finansirao Fond za mikro razvoj.

Za sva dodatna pitanja u vezi ovih povoljnosti i kontakata sa Fondom za mikro razvoj javite nam se putem e-maila ili telefona koje imate u kontaktima na našoj web stranici .

Sva predavanja vodi dipl.ecc. sa preko 500 do sada obučenih polaznika.

Kontaktirajte nas :

Tel : 065 50 100 55

Email: info@edukaplus.com

 1. (obavezno)
 2. (potrebna validna email adresa)
 

cforms contact form by delicious:days