Termin digitalni marketing menadžer je relativno nov, iako su komponente koje čine digitalni marketing, prisutne već određeni vremenski period. U poslednjih nekoliko godina akcenat se stavlja na SEO, ali se došlo do zaključka da je za kompletni internet marketing potrebno mnogo više od toga.  Tako je termin digitalni marketing menadžer počeo da privlači više pažnje.

Kako digitalni marketing obuhvata content marketing, marketing na društvenim mrežama, E-mail marketing i mobilni marketing, može se reći da digitalni marketing menadžer sve ove oblasti poznaje i implementira u marketing strategiju za poboljšanje poslovanja određenog proizvoda ili brenda.

digital-marketing (1)2

Nesumnjivo je da je ovo zanimanje budućnosti, koje vam može doneti brojne koristi, a ukoliko se pitate zašto je to tako, navešćemo vam neke od razloga koji govore upravo u korist ovoj našoj tvrdnji.

INTERNET TRŽIŠTE NEPRESTANO RASTE 

Broj internet korisnika je od 35 miliona, koliko ih je u svetu bilo pre 20 godina, danas,  porastao na 2,8 milijardi. Broj korisnika se sve više povećava i u Srbiji, a za to možemo zahvaliti, između ostalog, i sve većoj upotrebi pametnih telefona.

Koliko je internet nešto bez čega bukvalno ne možemo da funkcionišemo, govore istraživanja koja pokazuju da u toku samo jednog minuta pretraživač  Google obradi više od 694.445 upita na svetskom nivou.

Na YouTube-u  se postavi 600 video klipova, na Facebook-u se ažurira 695.000 statusa, postavi 79.364 posta na zidovima i objavi  oko pola miliona komentara. I tu nije kraj. U jednom minutu se pošalje i 168 miliona E-mailova, dok se na Twitteru  napravi 320 novih profila i ostvari 98.000 tweet-ova. Mnoge firme već uspešno koriste prednosti internet marketing. Budite i Vi deo digitalne ere i unapredite Vaše poslovanje.


digitalni-marketing

DIGITALNI MARKETING MENADŽER MOŽE DA RADI SA BILO KOG MESTA U SVETU

Ono što je dobro kod ovog zanimanja je to što ne morate da budete u firmi i što niste “vezani” za kancelarijski sto i stolicu – sve što radite možete raditi i od kuće. Sve vam ovo pruža internet, kao globalna mreža, koja nema svoje granice. Sve što vam je potrebno da biste obavljali svoj posao je internet konekcija i dobra baza freelancer-a. Sami birate kada, kako i odakle ćete raditi. Ukoliko dobro obavljate svoj posao, imaćete veće šanse da radite kako za domaće tako i za inostrano tržište.

INTERNET MARKETING

DIGITALNI MARKETING MENADŽER MOŽE DOBRO DA ZARADI

Dovoljno je samo da imate jaku želju za napredovanjem i možete postati digitalni ekspert. Za ovaj posao nije vam potrebna fakultetska diploma ili neko radno iskustvo, potrebna je samo vaša upornost. Dostupni su vam brojne obuke i kursevi na kojima se detaljno obrađuju svi aspekti internet marketinga, i pomoću kojih možete konačno započeti da radite nešto što je u isto vreme i interesantno i isplativo. Kad jednom krenete da se bavite ovim zanimanjem imaćete želju da stalno napredujete i da stalno radite nešto bolje, kreativnije, zanimljivije.

 Digital marketing company in Noida

Da li mislite da upravo vi možete biti jedan od uspešnih i poznatih ljudi, u svetu internet marketinga? Zadovoljni smo ukoliko je vaš odgovor potvrdan i ukoliko želite da napravite prvi korak ka tome. Stoga vas nagrađujemo za strpljenje prilikom čitanja članka i dobijate 30% popusta na kurs digitalni marketing menadžer. Digitalizujte se što pre i priključite se našoj akciji “Budi profi – apdejtuj se”. Prijavite se na besplatne i promotivne časove za ovaj kurs na info@edukaplus.com, koje objavljujemo na našoj Facebook strani Eduka plus.

UKOLIKO STE PROČITALI TEKST DO KRAJA, EDUKA PLUS VAS NAGRAĐUJE SA 30% ZA SLEDEĆE KURSEVE:

1.DIGITAL MARKETING MANAGER

2. IZRADA MARKETING PLANA

3.START UP KURS

4. FACEBOOK MARKETING

5. KAKO KREIRATI INTEGRISAN MARKETING PLAN

KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM FORME ISPOD TEKSTA I NAGLASITE „POTVRDA POPUSTA“. OSTVARENI POPUST MOŽETE ISKORISTITI DO KRAJA FEBRUARA 2016.

  1. (obavezno)
  2. (potrebna validna email adresa)
 

cforms contact form by delicious:days