Poslovni kursevi

Poslovni kursevi namenjeni onima željnim uspeha i unapredjenja.

Total biz kurs

Total biz kurs namenjena svima koji žele unapredjenje

 

Total biznis obuka je namenjena svima u Srbiji koji žele da na najbolji način unaprede svoje poslovne veštine. Ovaj kurs je namenjen svim ljudima kojima je praksa i praktičn0 znanje najvažnije. Program kursa će pružiti znanje dovoljno za kompletno uprvljanje, plasmanom i promocijom brenda na najefikasniji način. Uz pomoć našeg višegodišnjeg iskustva u radu sa polaznicima odabrali smo sedam modula uz pomoć kojih ćete biti u stanju da konkurišete i obavljate veliki broj poslova u bilo kojoj firmi u zemlji i šire.

Za više informacija klikni ovde

 

 

Kurs knjigovodstva

Kurs knjigovodstva, preduzetništva i obuke na radu u softveru Tauer

 

 

3 u 1 kurs knjigovodstva + preduzetništva + obuka i licenca knjigovodstvenog progarama Tauer. Ukoliko želite da uštedite novac koji dajete knjigovođi ovo je idealan kurs za vas. Kurs je osmišljen za početnike, tako da svako može savladati knjigovodstvo i biti osposobljen za vođenje sosptvenih knjiga ili rad u knjigovodstvenoj agenciji. Umesto da plaćate knjigovodju tri mesečne nadoknade naučite kako da sami vodite knjige.

Za više informacija kliknite ovde.

 

 

Finasijski analiticar

Finansijski analiticar kurs

 

 

Finansijski analitičar. Jedan od naših najpopularnijih kurseva. Obuka se izvodi na konkretnim primerima iz poslovanja. Predavanja su potpuno praktična i razumljiva. Zanimanje za koje raste potražnja, jer je naše tržište izuzetno nestabilno, ali sa pravim alatima i znanjem naučićete kako da pametno raspolažete svojim finansijama.

Za više informacija kliknite ovde.

 

 

zapoceti-posaoKnjigovodstveni kurs. Ukoliko želite usko specijalizovano knjigovodstvo bez dodatnik lekcija o preduzetništvu ova obuka je idealana za vas. Praktičan rad na već postojećim preduzećima, obuka za korišćenje knjigovodstvenog programa Taur i licenca na jednu godinu. Umesto da plaćate knjigovodji vodite sami knjige ili steknite veštine uz pomoć kojih se možete zaposliti.

Za više informacija kliknite ovde.

 

Preduzetnistvo kurs

Preduzetnistvo kurs

Kurs preduzetništva Upoznaje Vas sa svim postupcima od same ideje osnivanja preduzeća do organizacije, marketinga, finansija. Od sada je kurs dostupan svima i u on-line varijanti. Biti preduzetnik u Srbiji je veoma zahtevano zanimanje. Naučite kako da organizujete preduzeće shodno tržišnim uslovima koji vladaju u našoj zemlji.

Za više informacija kliknite ovde.

Startup kurs

Startup kurs

 

 

Start-up Kurs. Naučite kako da osnujete preduzeće, strategiju razvoja, kao i najbolje modele organizacije tima, kako da izabrate pravu publiku i kako da sprovedete vašu viziju u stvarnost. Trenutno se nalazimo u jedinstvenom trenutku razvoja inforamcionih tehnologija. Ogromno tržište dozvoljava plasman proizvoda na globalnom nivou. Ukoliko imate ideju, a potrebna su vam znanja kako da to sprovedete, ovo je idealan kurs za vas.

Za više informacija kliknite ovde.

 

 

Client manager kurs

Client manager kurs

 

Client manager. Postanite uspešan prodavac i naučite kako da rešite probleme vaših klijenata. Ne dozvolite da gubite klijente u procesu akvizicije i implemntacije rešenja, kako da održite postojeću bazu klijenta i ostvarite ponovnu prodaju. Praktična obuka koja obuhvata prodaju od upoznavanja klijenta do njegove akvizicije i ponovne kupovine. Naučite kako da spustite barijere koje neko ima prilikom kupovine vašeg proizvoda i kako kupac može postati vaš priajtelj.

Za više inforamcija kliknite ovde.

 

 

social manager kurs

social manager kurs

 

 

Social Media Menager. Naučite kako da uspešno komunicirate sa publikom preko socijalnih kanala koji su nam dostupni. Ljudi provode 1400 sati godišnje samo na FB, više vremenena no što utroše na ishranu. Naučite kako da iskoristite prednost Informacionih Tehnologija za plasman i brendiranje vaše kompanije. Nemojte da moderne tehonologije zaobiđu vašu firmu, naučite kako da ih upotrebite za rast poslovanja.

Za više informacija kliknite ovde.

 

 

 

Kontaktirajte nas ukoliko imate nekih pitanja.

  1. (obavezno)
  2. (potrebna validna email adresa)
 

cforms contact form by delicious:days