Podrška razvoju malih i srednjih preduzeća

Podrška razvoju malih i srednjih preduzeća
| Izvor: Promo
Uticaj malih i srednjih preduzeća na privredu direktno je proporcionalan njihovom broju. U Srbiji, ove firme čine 99,8% ukupnog broja svih pravnih lica. Predviđa se da će Srbija 2020. godine imati 350.000 malih i srednjih preduzeća u kojima će raditi skoro milion zaposlenih. Kompanija Telenor strateški podržava ovaj privredni sektor, kako kroz svoje projekte, tako i kroz servise i usluge.

Kako je saopštila ova kompanija, vlasnici malih preduzeća u Srbiji, u okviru novih tarifnih paketa Moja Firma dobijaju minute i SMSove kao ukupnu i jedinstvenu količinu saobraćaja koja se može trošiti na pozive ili poruke ka svim domaćim mrežama, onako kako korisnik želi.

Ovako, omogućavamo poslovnim korisnicima efikasniju i jednostavniju komunikaciju u dinamičnim malim preduzećima, a uz paket dobijaju i digitalne servise Telenor Safe, Telenor Space i Društvene mreže.

Telenor Safe je novi servis koji pored standardne zaštite od virusa, trojanaca, spyware-a, omogućava proveru bezbednosti WiFi konekcije koja se u datom trenutku koristi, pruža opciju daljinskog lociranja i zaključavanja uređaja, kao i brisanje sadržaja. Zahvaljujući kontroli prava pristupa drugih aplikacija sadržajima, osigurana je privatnost podataka na službenom uređaju.

Iako se ovde radi o komercijalnim ponudama, one su kreirane tako da odgovaraju potrebama malih i srednjih preduzetnika. Ovim putem, Telenor korisnicima omogućuje da koriste alate zahvaljujući kojima mogu da se neometano posvete razvoju sopstvenog biznisa.

Saznajte više.

Pročitajte takođe

Digitalno Preduzetništvo

Objavljeni besplatni materijali za učenje programiranja u osnovnim školama

Objavljeni besplatni materijali za učenje programiranja u osnovnim školama U susret uvođenju Informatike i računarstva …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *