Podrška razvoju malih i srednjih preduzeća
| Izvor: Promo
Uticaj malih i srednjih preduzeća na privredu direktno je proporcionalan njihovom broju. U Srbiji, ove firme čine 99,8% ukupnog broja svih pravnih lica. Predviđa se da će Srbija 2020. godine imati 350.000 malih i srednjih preduzeća u kojima će raditi skoro milion zaposlenih. Kompanija Telenor strateški podržava ovaj privredni sektor, kako kroz svoje projekte, tako i kroz servise i usluge.

Kako je saopštila ova kompanija, vlasnici malih preduzeća u Srbiji, u okviru novih tarifnih paketa Moja Firma dobijaju minute i SMSove kao ukupnu i jedinstvenu količinu saobraćaja koja se može trošiti na pozive ili poruke ka svim domaćim mrežama, onako kako korisnik želi.

Ovako, omogućavamo poslovnim korisnicima efikasniju i jednostavniju komunikaciju u dinamičnim malim preduzećima, a uz paket dobijaju i digitalne servise Telenor Safe, Telenor Space i Društvene mreže.

Telenor Safe je novi servis koji pored standardne zaštite od virusa, trojanaca, spyware-a, omogućava proveru bezbednosti WiFi konekcije koja se u datom trenutku koristi, pruža opciju daljinskog lociranja i zaključavanja uređaja, kao i brisanje sadržaja. Zahvaljujući kontroli prava pristupa drugih aplikacija sadržajima, osigurana je privatnost podataka na službenom uređaju.

Iako se ovde radi o komercijalnim ponudama, one su kreirane tako da odgovaraju potrebama malih i srednjih preduzetnika. Ovim putem, Telenor korisnicima omogućuje da koriste alate zahvaljujući kojima mogu da se neometano posvete razvoju sopstvenog biznisa.

Saznajte više.