Startapi razvijaju rešenja za horeca sektor – Prijave za Metro Akcelerator do 18. juna
(Foto: Andrey Bayda/shutterstock.com) Ukoliko imate startap firmu i deju kako da razvijete inovativna rešenja za poslovne potrebe horeca sektora, možete se prijaviti za treći po redu globalni program Metro Akcelerator.

Svakom od deset odabranih startapa kompanije Metro i Techstars ponudiće investiciju u iznosu do 120.000 EUR i pristup mreži stručnjaka koji će im pomoći u daljem razvoju digitalnih rešenja.

Prva generacija startapa, koja je u sklopu programa Metro Akcelerator razvijala svoja rešenja za ugostitelje 2015. godine, uz podršku stručnjaka Metroa i Techstarsa privukla je više od 52 mil USD investicija na globalnom nivou.

Za ovogodišnji program do 18. juna 2017. godine mogu se prijaviti svi startapi koji razvijaju inovativne aplikacije za ugostiteljski sektor, putem sajta.

U septembru 2017. godine, u sedištu Metro Akceleratora u Berlinu, deset odabranih startapa unaprediće svoja znanja, ideje i poslovne veštine pod vođstvom iskusnih mentora. Metro i Techstars će odabranim startapima na raspolaganje staviti stručnjake iz područja nabavke, prodaje, marketinga i komunikacija, biće obezbeđeno i korišćenje co-working prostora tokom trajanja programa, kao i članstvo u međunarodnoj mreži Techstars i Metro Akceleratora.

Digitalni alati koje razvija Metro Akcelerator, pomoći će kupcima ovog lanca trgovine da povećaju svoju produktivnost, kada je u pitanju usluga i na taj način dodatno napreduju u digitalnom svetu, što će se direktno odraziti na celokupno unapređenje njihovog poslovanja.