Wizz Air uvodi opciju za čuvanje rezervacija povoljnih karata

Wizz Air, najveća low cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, uvela je novu uslugu Fare Lock, koja omogućava putnicima da sačuvaju cenu za izabrani let zajedno sa svim što ona obuhvata i to na period od 48 sati, saopštila je ta kompanija.

Fare Lock daje putnicima mogućnost da sačuvaju izabranu cenu karte na period od 48 sati uz doplatu od 3 EUR po letu po putniku i dostupna je za rezervacije napravljene najmanje sedam dana pre planiranog leta ili pre prvog leta u slučaju da se radi o povratnom putovanju.

Opcija je dostupna preko sajta kompanije i može se primeniti na sve rezervacije za putovanja u jednom smeru kao i za povratna putovanja i to za više putnika. Izabrani letovi, imena i broj putnika ne mogu se menjati u slučaju da se sačuva izabrana tarifa i uslovi i plati nadoknada za Fare Lock uslugu.

Ako se rezervacija ne završi u roku od 48 sati od aktivacije Fare Lock usluge, sačuvana tarifa će automatski prestati da važi.

– Wizz Air je još jednom dokazao svoju posvećenost iznalaženju inovativnih rešenja kako bi poboljšao putovanje svojih putnika. Nova usluga koju danas pokrećemo je sjajna alatka koja eliminiše stres tokom procesa rezervacija i daje putnicima rok od 48 sati da obave svoju kupovinu. Uz nedavno objavljene novosti u vezi sa povećanjem količine besplatnog ručnog prtljaga, ostajemo usmereni ka pronalaženju najboljih rešenja kojima bismo odgovorili na potrebe naših putnika – rekao je Džordž Mihalopulos, komercijalni direktor Wizz Aira.