Austrijski Salesianer Miettex među liderima na tržištu iznajmljivanja zaštitne i radne odeće – U perionicama u Srbiji zaposleno 40 radnika

Austrijski Salesianer Miettex među liderima na tržištu iznajmljivanja zaštitne i radne odeće – U perionicama u Srbiji zaposleno 40 radnika
| Izvor: eKapija

Austrijska kompanija Salesianer Miettex postala je jedan od lidera na srpskom tržištu za usluge iznajmljivanja profesionalne zaštitne odeće, tekstila za hotelijerstvo i restorane, i radne odeće u zdravstvu i industriji. U svojoj ponudi ima celokupnu logistiku – nabavku, zalihe, skladištenje, održavanje, higijenski besprekorno pranje tekstila i isporuku na vreme.

Ova porodična firma u našoj zemlji posluje od 2014. godine, a inače uspešno radi i u Austriji, Mađarskoj, Sloveniji, Rumuniji, Češkoj, Hrvatskoj i Poljskoj. Kako podsećaju u saopštenju, ddnedavno imaju predstavništva i u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj.

– Salesianer Miettex poseduje 23 perionice u kojima je zaposleno 2.400 radnika, a dnevno se obradi 370 tona veša – navodi Stefan Marković, direktor kompanije za Srbiju i Hrvatsku.

On ističe da ono što Salesianer Miettex čini drugačijim od ostalih jeste kvalitet po najvišim standardima, o čemu govore mnogobrojni sertifikati sa prestižnih evropskih univerziteta. Među najznačajnijima su ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 i EN 14065. Takođe, kompanija konstantno ulaže u najmoderniju tehnologiju.

Prema rečima Stefana Markovića, Salesianer Miettex je prva firma koja nudi tekstil za iznajmljivanje sa garancijom na higijenu i održivost. Garancije su registrovane oznake sertifikacije, koje su znak da se sav tekstil Salesianer Miettex održava i dezinfikuje prema predviđenim i navedenim standardima. Uz to se isključivo koriste ekološki prilagođene i održive metode.

– Naši klijenti su isključivo oni koji žele da svojim gostima i radnicima pruže najbolje. Kombinacija vrhunskog kvaliteta, higijene i izdržljivosti, uz stalne inovacije, čini naše usluge jedinstvenim i nenadmašnim u kvalitetu.

Salesianer Miettex u Srbiji trenutno ima 40 zaposlenih radnika, a povećanjem obima posla raste i broj zaposlenih. Kompanija je svoj portfolio dopunila ponudom higijene za sanitarni prostor, reklamnim i običnim otiračima.

Stefan Marković podseća da je Salesianer Miettex porodično preduzeće sa dugom tradicijom (osnovano je još 1916. godine), koje čak i nakon 100 godina beleži samo pozitivne rezultate. Danas kompaniju vodi treća generacija porodice Krautschneider, na čelu sa Thomasom Krautschneiderom.

Pročitajte takođe

ProCredit banka nastavlja podršku domaćoj poljoprivredi – Subvencionisani agro krediti i u 2018.

ProCredit banka nastavlja podršku domaćoj poljoprivredi – Subvencionisani agro krediti i u 2018. Izvor: eKapija …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *