Austrijski Salesianer Miettex među liderima na tržištu iznajmljivanja zaštitne i radne odeće – U perionicama u Srbiji zaposleno 40 radnika

Austrijski Salesianer Miettex među liderima na tržištu iznajmljivanja zaštitne i radne odeće – U perionicama u Srbiji zaposleno 40 radnika
| Izvor: eKapija

Austrijska kompanija Salesianer Miettex postala je jedan od lidera na srpskom tržištu za usluge iznajmljivanja profesionalne zaštitne odeće, tekstila za hotelijerstvo i restorane, i radne odeće u zdravstvu i industriji. U svojoj ponudi ima celokupnu logistiku – nabavku, zalihe, skladištenje, održavanje, higijenski besprekorno pranje tekstila i isporuku na vreme.

Ova porodična firma u našoj zemlji posluje od 2014. godine, a inače uspešno radi i u Austriji, Mađarskoj, Sloveniji, Rumuniji, Češkoj, Hrvatskoj i Poljskoj. Kako podsećaju u saopštenju, ddnedavno imaju predstavništva i u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj.

– Salesianer Miettex poseduje 23 perionice u kojima je zaposleno 2.400 radnika, a dnevno se obradi 370 tona veša – navodi Stefan Marković, direktor kompanije za Srbiju i Hrvatsku.

On ističe da ono što Salesianer Miettex čini drugačijim od ostalih jeste kvalitet po najvišim standardima, o čemu govore mnogobrojni sertifikati sa prestižnih evropskih univerziteta. Među najznačajnijima su ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 i EN 14065. Takođe, kompanija konstantno ulaže u najmoderniju tehnologiju.

Prema rečima Stefana Markovića, Salesianer Miettex je prva firma koja nudi tekstil za iznajmljivanje sa garancijom na higijenu i održivost. Garancije su registrovane oznake sertifikacije, koje su znak da se sav tekstil Salesianer Miettex održava i dezinfikuje prema predviđenim i navedenim standardima. Uz to se isključivo koriste ekološki prilagođene i održive metode.

– Naši klijenti su isključivo oni koji žele da svojim gostima i radnicima pruže najbolje. Kombinacija vrhunskog kvaliteta, higijene i izdržljivosti, uz stalne inovacije, čini naše usluge jedinstvenim i nenadmašnim u kvalitetu.

Salesianer Miettex u Srbiji trenutno ima 40 zaposlenih radnika, a povećanjem obima posla raste i broj zaposlenih. Kompanija je svoj portfolio dopunila ponudom higijene za sanitarni prostor, reklamnim i običnim otiračima.

Stefan Marković podseća da je Salesianer Miettex porodično preduzeće sa dugom tradicijom (osnovano je još 1916. godine), koje čak i nakon 100 godina beleži samo pozitivne rezultate. Danas kompaniju vodi treća generacija porodice Krautschneider, na čelu sa Thomasom Krautschneiderom.

Pročitajte takođe

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni YouTube će uskoro omogućiti pristup …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *