Auto Čačak pregovara o zastupništvu još jednog svetskog brenda – U 2018. posao za još 100 Čačana

Godina na izmaku bila je najuspešnija za Auto Čačak od osnivanja firme, rekao je za Ozonpress i televiziju Telemark vlasnik Milenko Kostić.

– Godina za nama bila je jako dobra, najbolja od osnivanja kompanije. Biću zadovoljan da svaka sledeća bude ovakva. Danas sam došao iz Češke gde smo imali sastanke i očekuju nas novine kada je u pitanju Škoda. Neke će naši sugrađani videti uskoro – rekao je Kostić.

On je otkrio i da uskoro putuje u Italiju, gde očekuje postizanje dogovora oko zastupništva jednog poznatog svetskog brenda, što će omogućiti da sledeće godine još 50 do 100 Čačana dobije posao u tom preduzeću.

– Krajem meseca putujem u Italiju i mogu da najavim da će u Čačak uskoro stići još jedan veliki brend. Kada se budem vratio, saopštiću nešto više o poslovnim planovima – najavio je Kostić.

Vlanik Auto Čačka kaže da je veliki lokal patriota i da nikada nije želeo da prebaci sedište kompanije u Beograd, a tako će biti i ubuduće.

– Ja sam lokal patriota. Smatram da treba da živi i naš Čačak i naša Šumadija. Iako se dosta poslova ugovara u Beogradu, meni ne smeta da otputujem do prestonice i da se vratim. Nastojaću da i moji sinovi ostanu u Čačku kao i ja – rekao je Kostić.

Firme: