POSLOVNE VEŠTINE KOJE GARANTUJU DOBRU ZARADU

Preduzetništvo je, jednostavno rečeno, svako preduzimanje nekog poduhvata, a preduzetnik je onaj ko preduzima taj poduhvat, ko je preduzimljiv. Poduhvat je najčešće poslovni, te se preduzetništvo može opisati kao osnivanje, organizacija i vođenje određenog preduzeća. Međutim, osim ekonomskih saveta, treba misliti i na međuljudske odnose. Nemojte zanemariti i taj segment, jer je atmosfera u kojoj se radi izuzetno važna i za kvalitet i produktivnost.

timthumb

Ali kako biti uspešni u poslu? EdukaPlus otkriva poslovnu tajnu koja je ključ uspešne karijere.

POSTANITE STRUČNJAK SVOG POSLA

Pravila za uspešno poslovanje se  konstantno menjaju, a šire znanje, uz stručnu ekspertizu koju posedujete, pripremiće vas za razne promene u biznisu. Ugledni biznismeni kažu da je stručnjak svog posla onaj koji ima sposobnost i želju da usvoji znanje iz različitih disciplina, industrija, veština, zemalja, tema itd.

9132217151b4306567f9c593707761_640x452

Drugim rečima, profesionalci tog tipa spajaju područje kojim se bave i na koje su usmereni sa saznanjima iz drugih područja kako bi kvalitetnije obavljali svoj posao i sagledali ga iz nove perspektive. Upravo zbog toga EdukaPlus nudi obuku koja obuhvata nekoliko neophodnih veština za uspešan biznis i kojima se približava ideja o preduzetništvu i pruža osnovne informacije o mogućnostima započinjanja sopstvenog posla. Po završetku obuke koja obuihvata sedam modula za uspešnog preduzetnika znaćete kako da definišete poslovne ideje, kako da otvorite radnju i preduzeće, kako da napišete biznis plan, koji poreski oblik da odabetere, kako da plasirate svoje proizvode i usluge u inostranstvu.

BUDITE ORIGINALNI I HRABRI

Put od kreiranja neke ideje do konačne realizacije uspešnog biznisa je veoma dug i naporan, ispunjen nedoumicama i izazovima. Ipak, postoje ustaljena pravila kojima možete da postanete uspešan preduzetnik, što podrazumeva ravnotežu između poslovne prilike, resursa i preduzetničkog tima.

preduzetnik-saveti-450x300

Jedna od često korišćenih definicija opisuje preduzetništvo i kao “stremljenje za prilikom, bez obzira na sredstva koja su trenutno na raspolaganju”. Preduzetništvo je tako stremljenje ka poslovnoj prilici koja se ukazuje, uprkos najčešće ograničenim materijalnim sredstvima kojima se raspolaže. Mnogi ljudi se u životu susreću sa preduzetničkim izazovima – a preduzetnici postaju oni koji ne odustaju, nadvladavaju prepreke i slede tu priliku do kraja.

EDUKUJTE SE KOD EDUKE I PLUS SE (SAMO)ZAPOSLITE

Zato su kursevi Total biz i 3u1 namenjeni onima koji mogu da prepoznaju šansu za poslovanju, imaju zdravu poslovnu ideju i želju da je realizuju. Takođe, kurs je za sve one koji su već pokrenuli svoje poslovanje i žele da ga unaprede. Za sve poslovne muškarce i žene koji žele karijeru i osiguraju svoju budućnost. Uložite malo – dobićete mnogo. Cena kursa je pristupačna, manje od jedne plate mesečno, a dugoročno možete da zaradite mnogo više. Tokom obuke dobijate na poklon softverski paket TAUR sa licencom za tekuću godinu, uputstva i priručnik o upotrebi softvera.