| Izvor: eKapija

Beograd je jedan od 6 gradova koje će bugarski akcelerator „Eleven“ sa svojim partnerima posetiti tokom svoje regionalne „StartTrek turneje“. Ovogodišnja verzija je dosta unapređena u odnosu na prethodnu, s obzirom na to da će se osim prezentacija timova, održati i zanimljiva predavanja, radionice i networking, objavljeno je na sajtu „Start it“.
U okviru ove dvanaestodnevne ture, „Elevenu“ će se pridružiti i nekoliko uticajnih ljudi iz evropske startap zajednice, poput Salima Viranija iz „Founder Centric“-a, Dejvida Skenlona iz „Enterprise Ireland“ i Džordža Dite iz „How to Web“-a.
baner1
Događaj je slobodan za sve startap preduzetnike, entuzijaste i aktiviste koji žele više da nauče o kreiranju biznisa od nule, kao i o rastu. Svi govornici će između ostalog i biti dostupni posetiocima na patnaestominutnim 1-1 sastancima, a događaj će se završiti pićem i druženjem.

„Eleven“ je zasada investirao 760.000 EUR u 11 srpskih startapa.

Događaj će se održati 4. oktobra u 13:30 u Kulturnom centru „Grad“, a govornici će biti partner i osnivač „Elevena“ Diljan Dimitrov, zatim pomenuti Dejvid Skenlon i Džordž Dita, kao i domaći preduzetnici Vukašin Stojkov i Ivan Mojsilović.

Prijave za prisustvo na događaju potrebno je izvršiti putem ovog linka, dok startapi koji žele da se takmiče treba do 2. oktobra da popune kratku aplikaciju, navodi „Start it“.