Dan karijere IGB Automotive u Inđiji – Kompanija raspisuje konkurs za prijem 100 radnika
| Izvor: eKapija

Kompanija IGB Automotive raspisuje konkurs za prijem 100 novih radnika u proizvodnom pogonu sa područja opštine Inđija usled proširenja proizvodnih kapaciteta i velikog interesovanja za zasnivanje radnog odnosa, saopštila je ta kompanija.

Tim povodom u saradnji sa opštinom Inđija u holu Kulturnog centra u Inđiji 28. oktobra od 10 do 13h biće održan Dan karijere na kojem će svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu na neku od ponuđenih radnih pozicija. Ovo je idealna priliku da svi nezaposleni koji traže posao popune prijavu i prilože radnu biografiju.

IGB je jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i istovremeno odličan primer uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i na regionalnom nivou.

Osnovana je 2007. godine od strane kompanije I.G.Bauerhin GmbH iz Nemačke i bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.

Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi. Danas, IGB Automotive ima više od 1.800 radnika i proizvodi više od 18.000.000 proizvoda godišnje, Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su – VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi.