Dan karijere kompanije IGB Automotive u Irigu i Sremskim Karlovcima – Otvoren konkurs za 200 novih radnika

Dan karijere kompanije IGB Automotive u Irigu i Sremskim Karlovcima – Otvoren konkurs za 200 novih radnika
| Izvor: eKapija

Kompanija IGB Automotive raspisala je konkurs za prijem po 100 novih radnika sa područja opština Irig i Sremski Karlovci, usled proširenja proizvodnih kapaciteta, saopšteno je iz ove kompanije.

Zainteresovani će moći da se informišu i konkurišu za neku od ponuđenih pozicija tokom Dana karijere koje ova firma organizuje 13. januara u Mesnoj zajednici opštine Irig, odnosno 16. januara u Svečanoj sali opštine Sremski Karlovci.

IGB Automotive jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i istovremeno odličan primer uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i na regionalnom nivou.

Kompanija je osnovana 2007. godine i bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica. IGB Automotive je, sa više od 2.200 radnika, među kompanijama sa najvećim brojem zaposlenih.

U ovoj firmi godišnje se proizvodi više od 20.000.000 proizvoda namenjenih renomiranim kupcima iz autoindustrije, kao što su VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi.

Pročitajte takođe

Budućnost je naklonjena malim aerodromima – Niš obara rekorde, Morava traži svoju šansu

Budućnost je naklonjena malim aerodromima – Niš obara rekorde, Morava traži svoju šansu Kada je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *