Deichmann u Srbiji tokom 2016. ostvario 2,4 milijarde dinara prihoda – U planu otvaranje još četiri prodavnice obuće

| Izvor: eKapija

Kompanija Deichmann ostvarila je 2,4 milijarde dinara prihoda u 2016. godini u odnosu na 2 milijarde dinara u 2015. godini, a rast prihoda prati i rast prometa od 17%, saopšteno je iz te kompanije.

– Od kad je Deichmann otvorio svoje prve prodajne objekte u Srbiji 2011. godine, u svakom trenutku bili smo usmereni na potrebe kupaca. Naša ponuda visokokvalitetnih proizvoda, sa dobrim odnosom cene i usluge, očigledno je ispunila očekivanja naših potrošača, pa se i naš stalni rast zasniva na izgrađenom poverenju – kaže Boris Kopič, generalni direktor kompanije Deichmann za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i Bosnu.

Širom Srbije u 2016. godini prodato je oko 850.000 pari cipela. Tokom 2016. godine došlo je i do povećanja broja zaposlenih sa 139 na 164, dok je ukupan broj prodajnih objekata povećan za četiri nove lokacije, u Beogradu, Nišu, Subotici i Valjevu. Tako je na kraju prošle godine prodajna mreža obuhvatala ukupno 21 prodavnicu.

U tekućoj godini planirano je otvaranje 4 nove prodavnice i to u Somboru, Smederevu i dve prodavnice u Beogradu.

– Sa velikim entuzijazmom ulazimo u osmu godinu poslovanja u Srbiji i ostajemo na putu stabilnog rasta – komentariše Kopič planirana otvaranja novih objekata.