„DobrodošliCA“ za mala preduzeća i preduzetnike u Credit Agricole banci
| Izvor: eKapija

Credit Agricole banka Srbija, u cilju jače podrške malim preduzećima i preduzetnicima, pripremila je specijalizovanu „DobrodošliCA“ ponudu koja se sastoji od brojnih pogodnosti i popusta na veliki broj proizvoda i usluga.
baner1
Popusti se kreću od 15% do 100% a odnose se na sledeće proizvode i usluge: dozvoljeni minus, višenamensku kreditnu liniju (kratkoročnu i dugoročnu), Taktik i Praktik kredite za održavanje likvidnosti i finansiranje obrtnih sredstava, dugoročni investicioni kredit i kredit za kupovinu poslovnog prostora, „VISA Business Charge“ kreditnu karticu, „Metro & Credit Agricole“ kreditnu karticu, otvaranje tekućeg računa i E-bank.

– U želji da na što efikasniji način odgovorimo na potrebe naših klijenata, kreirali smo paletu proizvoda i usluga koja svaka na svoj način ima potencijal da stimuliše i jača upravo ovaj segment male privrede. Najveći potencijal nalazi se trenutno u malom biznisu jer je fleksibilan i brzo reaguje na promene, a pogodnosti koje nudimo u DobrodošliCA paleti proizvoda i usluga upravo su prilagođene ovim kvalitetima poslovanja – izjavio je Vladimir Škrbić, rukovodilac za poslovanje sa malim i srednjim preduzećima.

U filijalama Credit Agricole banke širom Srbije svi zaniteresovani klijenti mogu da dobiju preciznije podatke od svojih bankarskih savetnika o proizvodu iz palete „DobrodošliCA“ za mala preduzeća i preduzetnike.