Evo gde možete da se informišete kako do subvencija u poljoprivredi
| Izvor: eKapija

Kompanija SIM CERT je omogućila brzo informisanje klijenata putem sajta www.subvencije.co.rs, o tome kako i gde mogu da dobiju novac za svoja poljoprivredna gazdinstva.

Kako navode u ovoj firmi, klijentima se nudi kompletna administrativna podrška u realizaciji subvencija koje je raspisala AP Vojvodina za navodnjavanje, opremanje stočarskih farmi, pčelarstvo, plastenike i staklenike, zaštitu zasada od vremenskih nepogoda, izgradnju i opremanje hladnjača i sušara.

Na ovom sajtu poljoprivrednici mogu dobiti uputstva sa osnovnim informacijama o očekivanim konkursima.

– Uputstva su izrađena na osnovu donetih pravilnika u Republici Srbiji. Očekivane subvencije za poljoprivredu se odnose na programe izgradnje i opremanja objekata za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje, podršku mladim poljoprivrednicima u ruralnim područjima, preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i proizvoda ribarstva, za nabavku opreme u sektoru mleka, mesa, voća, povrća i grožđa, kao i na nabavku novih traktora – navode iz ove kompanije.

Podsetimo, SIM CERT otvorio je sredinom marta 2017. novu kancelariju u Novom Sadu, gde svi zainteresovani mogu da se detaljnije informišu i pripreme za konkurisanje za subvencije u poljoprivrede, kao i dobiju savete u vezi sa konkurisanjem za veće investicije na IPARD programu.