Generali nagrađuje poljoprivrednike – Osiguraj i osvoji traktor John Deere
Izvor: Promo

Kao generalni sponzor 84. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, Generali osiguranje Srbija organizuje veliku nagradnu igru za svoje klijente poljoprivrednog osiguranja.

– Od 13. do 19. maja pošaljite broj polise poljoprivrednog osiguranja na 3377 i osvojite jednu od vrednih nagrada. U nagradnoj igri učestvuju četiri vrste osiguranja: osiguranje useva i plodova, osiguranje životinja, poljoprivrednog domaćinstva, poljoprivredne mehanizacije. Javno izvlačenje nagrada je 19.5.2017. u 12.00 časova na 84. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, štand Generali osiguranja – navode u toj osiguravajućoj kući.

Glavna nagrada je traktor John Deere model 5045D sa kabinom, druga nagrada je motorna kosa-trimer Husqvarna model 135R, a treća motorna testera Stihl model MS 310 Farm Boss, a ima i 30 utešnih nagrada.

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi klijenti Generali osiguranja Srbija koji do 19. maja pošalju SMS i imaju polisu nekog od navedenih osiguranja u vrednosti od najmanje 1.000 dinara koja je važeća do trenutka izvlačenja nagrada.

Slanje poruka za učešće u nagradnoj igri se tarifira po ceni osnovnog SMS-a koji na MTS mreži iznosi 3,60 din, na Telenor mreži 3,60 din i na VIP mreži 3,48 din (u cenu poruke je uračunat PDV).

Detaljnije informacije o nagradnoj igri možete pronaći OVDE.