Grad Beograd finansira poslovanje u Naučno-tehnološkom parku – Rok za prijave produžen do 16. septembra
| Izvor: eKapija

Rok za prijave na javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanja, koj je raspisoa Sekreatijat za privredu grada Beograda produžen je do 16. septembra.

Visina opredeljenih finansijskih sredstava je 5.000.000,00 dinara, u maksimalom iznosu do 500.000 dinara po korisniku, za pokriće troškova infrastrukturnih i stručnih usluga u Naučno-tehnološkom parku Beograd u prvoj godini poslovanja, a u cilju podrške samozapošljavanju nezaposlenih lica, razvoja novih inovativnih i visokotehnoloških proizvoda, usluga i procesa, stvaranja novih tehnoloških preduzeća, povećanja konkurentske sposobnosti privrednih subjekata i uključivanja u međunarodne tržišne tokove.

Troškovi koji se finansiraju su troškovi infrastrukturnih i stručnih usluga od strane Naučno-tehnološkog parka Beograd, u koje spadaju: kancelarijski poslovni prostor (korišćenje zajedničkih prostorija – sala za sastanke, sala za prezentacije i dr.), administrativne i stručne usluge (knjigovodstvene, pravne i sekretarske usluge), i ostale relevantne usluge u zavisnosti od stepena razvoja biznis ideje.
Više infomacija pročitajte OVDE.