Fond za inovacionu delatnost

Grad Beograd finansira poslovanje u Naučno-tehnološkom parku – Rok za prijave produžen do 16. septembra

Grad Beograd finansira poslovanje u Naučno-tehnološkom parku – Rok za prijave produžen do 16. septembra
| Izvor: eKapija

Rok za prijave na javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanja, koj je raspisoa Sekreatijat za privredu grada Beograda produžen je do 16. septembra.

Visina opredeljenih finansijskih sredstava je 5.000.000,00 dinara, u maksimalom iznosu do 500.000 dinara po korisniku, za pokriće troškova infrastrukturnih i stručnih usluga u Naučno-tehnološkom parku Beograd u prvoj godini poslovanja, a u cilju podrške samozapošljavanju nezaposlenih lica, razvoja novih inovativnih i visokotehnoloških proizvoda, usluga i procesa, stvaranja novih tehnoloških preduzeća, povećanja konkurentske sposobnosti privrednih subjekata i uključivanja u međunarodne tržišne tokove.

Troškovi koji se finansiraju su troškovi infrastrukturnih i stručnih usluga od strane Naučno-tehnološkog parka Beograd, u koje spadaju: kancelarijski poslovni prostor (korišćenje zajedničkih prostorija – sala za sastanke, sala za prezentacije i dr.), administrativne i stručne usluge (knjigovodstvene, pravne i sekretarske usluge), i ostale relevantne usluge u zavisnosti od stepena razvoja biznis ideje.
Više infomacija pročitajte OVDE.

Pročitajte takođe

Kako da vešto izbegnete prekovremeni rad?

Kako da vešto izbegnete prekovremeni rad? Prekovremeni rad, mala plata, užasna radna atmosfera, poznato? Visoka …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *