„Graditelj NS“ počinje posao vredan 5,12 mil EUR – Potpisan ugovor o gradnji kolektora i magistralnog vodovoda u Subotici

„Graditelj NS“ počinje posao vredan 5,12 mil EUR – Potpisan ugovor o gradnji kolektora i magistralnog vodovoda u Subotici
Subota, 27. 09. 2014.|14:08 |

Zamenik direktora subotičkog JKP „Vodovod i kanalizacija“ Čaba Šanta i direktor Građevinskog preduzeća „Graditelj NS“ iz Novog Sada Ljupko Kalaba, potpisali su ugovor o izgradnji dva kolektora i centralnog magistralnog vodovoda.
baner1
Vrednost radova je 5,12 mil EUR, a rok za završetak radova je 23 meseca. Gradonačelnik Subotice Jene Maglai je ovom prilikom naglasio da se projekat finansira kreditom od 11 mil EUR, koji je Subotica uzela od Evropske banke za obnovu i razvoj – EBRD. Prvobitno je bilo predviđeno da ova faza radova košta 6,6 mil EUR, ali je izborom najpovoljnijeg ponuđača dobijena niža cena, rekao je Maglai.

Izgradnjom koketora nešto dužeg od pet kilometara biće omogućeno da se na kanalizacionu mrežu priključe i delovi grada u kojima to do sada nije bilo moguće. Početak radova, po ugovoru, je 50 dana od potpisivanja.

Pročitajte takođe

ProCredit banka nastavlja podršku domaćoj poljoprivredi – Subvencionisani agro krediti i u 2018.

ProCredit banka nastavlja podršku domaćoj poljoprivredi – Subvencionisani agro krediti i u 2018. Izvor: eKapija …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *