Grantovi vredni 15.000 EUR za zaštitu životne sredine – Konkurs za inovatore i preduzetnike otvoren do 30. septembra

Grantovi vredni 15.000 EUR za zaštitu životne sredine – Konkurs za inovatore i preduzetnike otvoren do 30. septembra
Izvor: eKapija

Privredna komora Srbije (PKS) u saradnji sa partnerima realizuje Program Klima – KIC Accelerator koji predviđa dodelu do četiri granta vredna po 15.000 EUR u oblasti ublažavanja posledica klimatskih promena i zaštite životne sredine. Program je namenjen inovatorima, početnicima u biznisu, kao i preduzetnicima koji žele da prošire poslovanje, navodi se na sajtu PKS. Konkurs je otvoren do 30. septembra.

Klima – KIC Accelerator program, koji se realizuje u okviru projekta EIT RIS – Klimate KIC, pomaže učesnicima da izgrade poslovnu mrežu na međunarodnom tržištu, pripreme se za investitore i kupce i savladaju veštine poslovanja u početnoj fazi. Program realizuje PKS u saradnji sa Klima – KIC Acceleratorom, najvećim evropskim Cleantech akceleratorom za pokretanje startapova.

Cilj PKS, kao partnera na projektu, jeste da učestvuje u realizaciji programa i doprinese unapređenju edukacije, istraživanja, razvoja poslovanja i povećanja inovativnih kapaciteta u oblasti zaštite životne sredine. Privredna komora Srbije je aplicirala i dobila sredstva kao jedina organizacija iz zemlje koja nije članica EU.

Rok za prijavu za učešće u Programu Klima – KIC Accelerator je 30. septembar, a sve potrebne informacije o uslovima konkursa i formulare za prijavu možete preuzeti OVDE.

Pročitajte takođe

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni YouTube će uskoro omogućiti pristup …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *