Grantovi vredni 15.000 EUR za zaštitu životne sredine – Konkurs za inovatore i preduzetnike otvoren do 30. septembra

Grantovi vredni 15.000 EUR za zaštitu životne sredine – Konkurs za inovatore i preduzetnike otvoren do 30. septembra
Izvor: eKapija

Privredna komora Srbije (PKS) u saradnji sa partnerima realizuje Program Klima – KIC Accelerator koji predviđa dodelu do četiri granta vredna po 15.000 EUR u oblasti ublažavanja posledica klimatskih promena i zaštite životne sredine. Program je namenjen inovatorima, početnicima u biznisu, kao i preduzetnicima koji žele da prošire poslovanje, navodi se na sajtu PKS. Konkurs je otvoren do 30. septembra.

Klima – KIC Accelerator program, koji se realizuje u okviru projekta EIT RIS – Klimate KIC, pomaže učesnicima da izgrade poslovnu mrežu na međunarodnom tržištu, pripreme se za investitore i kupce i savladaju veštine poslovanja u početnoj fazi. Program realizuje PKS u saradnji sa Klima – KIC Acceleratorom, najvećim evropskim Cleantech akceleratorom za pokretanje startapova.

Cilj PKS, kao partnera na projektu, jeste da učestvuje u realizaciji programa i doprinese unapređenju edukacije, istraživanja, razvoja poslovanja i povećanja inovativnih kapaciteta u oblasti zaštite životne sredine. Privredna komora Srbije je aplicirala i dobila sredstva kao jedina organizacija iz zemlje koja nije članica EU.

Rok za prijavu za učešće u Programu Klima – KIC Accelerator je 30. septembar, a sve potrebne informacije o uslovima konkursa i formulare za prijavu možete preuzeti OVDE.

Pročitajte takođe

Za podršku maloj privredi obezbeđeno 556 miliona dinara – Raspisan poziv za dodelu bespovratne pomoći

Za podršku maloj privredi obezbeđeno 556 miliona dinara – Raspisan poziv za dodelu bespovratne pomoći …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *