H&M otvorio prvu prodavnicu u Nišu
| Izvor: Jugmedia

Švedska kompanija H&M otvorila je u četvrtak, 25. avgusta prvu prodavnicu u Nišu, na Trgu kralja Milana 2.

Prvih 100 kupaca nagrađeno je poklon vaučerima za kupovinu u iznosu od 1.500 dinara, dok su svi posetioci na dan otvaranja na kasi dobijali 20% popusta na omiljene artikle.

Prodavnica H&M-a u Nišu najveća je koju kompanija ima u Srbiji, sa ukupnom prodajnom površinom od 2.615 kvadratnih metara. Radno vreme biće od 9 do 22 časa radnim danima i vikendom.

– Ponosni smo što smo otvorili prvu prodavnicu u Nišu i što posetioci iz ovog dela Srbije sada mogu da uživaju u našoj ponudi – u modi i kvalitetu po najpovoljnijoj ceni, na održiv način. Sigurna sam da će ovo biti omiljena modna destinacija mnogima, jer smo poznati po tome što svako, bez obzira na godine, novac i lični stil, može pronaći nešto za sebe. Dodala bih takođe da smo oformili divan tim koji će raditi u prodavnici i koji će dati sve od sebe da ona izgleda i funkcioniše savršeno svaki dan, baš kao danas na otvaranju – rekla je Klaudija Osvald, generalna direktorka H&M-a za Srbiju, Austriju, Hrvatsku i Sloveniju.

Kompanija H&M posluje u Srbiji od 2013. godine. Osim prodavnice u Nišu, koja je deveta po redu u Srbiji, postoji još osam prodavnica u pet gradova – tri u Beogradu, dve u Novom Sadu, i po jednu u Pančevu, Zrenjaninu i Subotici.