IGB Automotive ponovo zapošljava radnike u Inđiji
| Izvor: eKapija

Fabrika IGB Automotive u Inđiji najavila je nova zapošljavanja.

– Usled proširenja proizvodnih kapaciteta, IGB Automotive raspisuje konkurs za prijem 100 novih radnika u proizvodnom pogonu, sa područja opštine Sremski Karlovci, kojima će biti obezbeđen prevoz. Tim povodom u saradnji sa opštinom Sremski Karlovci, 2. decembra biće održan Dan karijere, na kojem će svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu za neku od ponuđenih radnih pozicija – saopštila je kompanija IGB Automotive.

Dan karijere biće održan u svečanoj sali, na adresi Trg Branka Radičevića 1, prvi sprat, i to od 10 do 13 časova.

IGB Automotive u Inđiji posluje od 2007, a proizvodi grejače za automobilska sedišta, grejače za volane, senzore za zauzeće sedišta automobila, kablove za grejače sedišta i električne kontrolne jedinice. Fabriku je osnovala nemačka kompanija I.G.Bauerhin GmbH.

Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi. Danas IGB Automotive ima više od 2.000 radnika i proizvodi više od 18.000.000 proizvoda godišnje, Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi, dodaje se u saopštenju.