IGB Automotive zapošljava 100 radnika sa područja Petrovaradina – Dan karijere 21. marta
| Izvor: eKapija

Zbog proširenja proizvodnih kapaciteta i velikog interesovanja za zapošljavanje, kompanija IGB Automotive Comp Inđija raspisala je konkurs za prijem još 100 radnika, u proizvodnom pogonu u Inđiji.

– U planu je zapošljavanje radnika sa područja Petrovaradina, kojima će biti obezbeđen prevoz. Tim povodom u saradnji sa Gradom Novim Sadom, u Mesnoj zajednici Petrovaradin će 21. marta biti održan Dan karijere, gde će svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu za neku od ponuđenih radnih pozicija – kažu u kompaniji IGB.

IGB Automotive je 2007. godine osnovala kompanija I.G.Bauerhin GmbH iz Nemačke, a bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.

Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi. Danas, IGB Automotive ima više od 2.200 radnika i proizvodi više od 20.000.000 proizvoda godišnje. Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su: VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi. Početkom godine su u Inđiji otvorili novi pogon u koji je uloženo 4,5 mil EUR.