IGB Automotive zapošljava 100 radnika sa područja Petrovaradina – Dan karijere 21. marta

IGB Automotive zapošljava 100 radnika sa područja Petrovaradina – Dan karijere 21. marta
| Izvor: eKapija

Zbog proširenja proizvodnih kapaciteta i velikog interesovanja za zapošljavanje, kompanija IGB Automotive Comp Inđija raspisala je konkurs za prijem još 100 radnika, u proizvodnom pogonu u Inđiji.

– U planu je zapošljavanje radnika sa područja Petrovaradina, kojima će biti obezbeđen prevoz. Tim povodom u saradnji sa Gradom Novim Sadom, u Mesnoj zajednici Petrovaradin će 21. marta biti održan Dan karijere, gde će svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu za neku od ponuđenih radnih pozicija – kažu u kompaniji IGB.

IGB Automotive je 2007. godine osnovala kompanija I.G.Bauerhin GmbH iz Nemačke, a bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.

Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi. Danas, IGB Automotive ima više od 2.200 radnika i proizvodi više od 20.000.000 proizvoda godišnje. Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su: VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi. Početkom godine su u Inđiji otvorili novi pogon u koji je uloženo 4,5 mil EUR.

Pročitajte takođe

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni YouTube će uskoro omogućiti pristup …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *