Investicioni potencijali vojvođanskih opština uskoro na internetu
| Izvor: eKapija

Šesnaest vojvođanskih opština prijavilo se u prvom krugu za učešće u projektu Fonda za podršku investicija u Vojvodini (VIP fond) „Misli globalno – privlači lokalno“ – opštine Apatin, Kula, Odžaci, Ruma, Beočin, Temerin, Kovin, Senta, Ada, Bačka Topola, Mali Iđoš, Novi Bečej, Nova Crnja, Kanjiža i gradovi Sombor i Pančevo.

Ovim projektom planirano je kvalitetnije i proaktivnije predstavljanje investicionih potencijala opština, kako bi one privukle što veći broj potencijalnih investitora.

Prijavljene opštine i gradovi će u narednih šest meseci, uz pomoć VIP Fonda, raditi na izradi kvalitetne prezentacije svojih investicionih lokacija, stranice „Invest In“ na opštinskim sajtovima, kao i bolje onlajn promocije svake od prijavljenih opština.
baner1
Kao deo projekta, VIP Fond će na svom sajtu postaviti i posebnu stranicu na kojoj će biti predstavljene lokacije lokalnih samouprava koje učestvuju u projektu, te medijski i na društvenim mrežama promovisati ceo projekat, i samim tim, potencijale ovih opština.

Sledeći poziv opštinama za učešće u ovom projektu biće objavljen u septembru. Do tada će rezultati aktivnosti prvih šesnaest opština već biti vidljivi i VIP Fond očekuje da će oni biti dodatni motiv onim opštinama koje se nisu prijavile u prvom krugu.