Javni poziv za ugostitelje da se uključe u akciju „Moja Srbija“ 22. juna

Javni poziv za ugostitelje da se uključe u akciju „Moja Srbija“ 22. juna
Izvor: Tanjug

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će na svojoj internet stranici u ponedeljak 22. juna uputiti javni poziv za sve ugostitelje koji žele da se uključe u akciju „Moja Srbija“, kojom se podstiče razvoj domaćeg turizma, saopšteno je iz tog Ministarstva.

Kako se dodaje, nakon toga će biti objavljena lista svih hotela, ustanova za lečenje i rehabilitaciju, kao i kategorisanih objekata domaće radinosti, u kojima je moguće realizovati vaučere od 5.000 dinara.

Vlada Srbije je na jučeršnjoj sednici usvojila Uredbu o uslovima i načinu dodele sredstava za podsticanje razvoja domaćeg turizma, koja predviđa podelu vaučera za subvencionisano korišćenje usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima u Srbiji, u trajanju od najmanje pet noćenja.
baner1
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će na svojoj internet stranici (www.mtt.gov.rs) u ponedeljak 22. juna uputiti javni poziv za sve ugostitelje koji su zainteresovani za pružanje usluga smeštaja pod navedenim uslovima.

Zainteresovani građani iz navedenih kategorija prijave za vaučere moći će da podnose preko šaltera JP „Pošta Srbije“, a personalizovani vaučeri sa visokim stepenom zaštite biće dostavljani preporučenom poštom na kućne adrese.

Građani će vaučere moći da realizuju najkasnije do kraja novembra u ugostiteljskim objektima sa spiska koji će biti objavljen na internet stranici resornog Ministarstva.

Pročitajte takođe

Kako da vešto izbegnete prekovremeni rad?

Kako da vešto izbegnete prekovremeni rad? Prekovremeni rad, mala plata, užasna radna atmosfera, poznato? Visoka …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *