Još jedno prizanje za uspešne žene – Dodela Veuve Clicquot Business Woman Award u Srbiji 3. novembra
| Izvor: eKapija

Nagrada za najuspešniju poslovnu ženu, Veuve Clicquot Business Woman Award, prvi put će biti dodeljena u našem regionu, a u trci za ovo prestižno priznanje naći će se žene iz Hrvatske,Crne Gore i Srbije.

Nagrada Veuve Clicquot osnovana je 1972. godine u čast izuzetne poslovne žene, madame Clicquot, koja je nakon smrti supruga preuzela poslovanje i došla na čelo fabrike šampanjca, još na samom početku 19. veka. Danas je prestižna Veuve Clicquot Business Woman Award nagrada zastupljena u 27 zemalja, a kompanija Energy Star International iz Beograda, zastupnik jednog od najpoznatijeg šampanjca sveta Veuve Clicquot, ovu prestižnu dodelu dovodi i u Srbiju, piše Press.

Nakon regionalnog izbora u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji, finalistkinje iz ovih zemalja naći će se na završnoj dodeli i proglašenju najuspešnije poslovne dame u regiji, koja se održava u Beogradu. Nakon toga, pobednica će imati priliku da se druži sa uspešnim poslovnim ženama iz celog sveta i učestvuje na završnoj večeri u Francuskoj, u gradu Reimsu.

Izbor finalistkinje u Srbiji zakazan je za 3. novembar u hotelu Square Nine, dok će se finalna dodela, i proglašenje regionalne pobednice održati u beogradskom lounge-u Top of the Hub 1. decembra.

Članice žirija koji će odabrati pobednicu su: Natalija Cvetković, potpredsednica i direktorka magazinskih izdanja Adria Media Group, Svjetlana Krčo, suosnivačica DunavNET i Aleksandra Đurđević, generalna direktorka Delta Auto grupe.

Kandidatkinje u Srbiji su Nađa Jokanović Wannabe Magazin, Mila Litvinjenko Aura, Jelena Marić Carpe Diem, Jovana Lea Simić Little Blue Pot i Olivera Stojanović Absolut Time.