Još jedno prizanje za uspešne žene – Dodela Veuve Clicquot Business Woman Award u Srbiji 3. novembra

Još jedno prizanje za uspešne žene – Dodela Veuve Clicquot Business Woman Award u Srbiji 3. novembra
| Izvor: eKapija

Nagrada za najuspešniju poslovnu ženu, Veuve Clicquot Business Woman Award, prvi put će biti dodeljena u našem regionu, a u trci za ovo prestižno priznanje naći će se žene iz Hrvatske,Crne Gore i Srbije.

Nagrada Veuve Clicquot osnovana je 1972. godine u čast izuzetne poslovne žene, madame Clicquot, koja je nakon smrti supruga preuzela poslovanje i došla na čelo fabrike šampanjca, još na samom početku 19. veka. Danas je prestižna Veuve Clicquot Business Woman Award nagrada zastupljena u 27 zemalja, a kompanija Energy Star International iz Beograda, zastupnik jednog od najpoznatijeg šampanjca sveta Veuve Clicquot, ovu prestižnu dodelu dovodi i u Srbiju, piše Press.

Nakon regionalnog izbora u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji, finalistkinje iz ovih zemalja naći će se na završnoj dodeli i proglašenju najuspešnije poslovne dame u regiji, koja se održava u Beogradu. Nakon toga, pobednica će imati priliku da se druži sa uspešnim poslovnim ženama iz celog sveta i učestvuje na završnoj večeri u Francuskoj, u gradu Reimsu.

Izbor finalistkinje u Srbiji zakazan je za 3. novembar u hotelu Square Nine, dok će se finalna dodela, i proglašenje regionalne pobednice održati u beogradskom lounge-u Top of the Hub 1. decembra.

Članice žirija koji će odabrati pobednicu su: Natalija Cvetković, potpredsednica i direktorka magazinskih izdanja Adria Media Group, Svjetlana Krčo, suosnivačica DunavNET i Aleksandra Đurđević, generalna direktorka Delta Auto grupe.

Kandidatkinje u Srbiji su Nađa Jokanović Wannabe Magazin, Mila Litvinjenko Aura, Jelena Marić Carpe Diem, Jovana Lea Simić Little Blue Pot i Olivera Stojanović Absolut Time.

Pročitajte takođe

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni YouTube će uskoro omogućiti pristup …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *