Kako izabrati štampač koji odgovara vašim potrebama?
| Izvor: eKapija

Kompanija Osa Računarski inženjering, kao predstavnik Canon brenda za PRO print i široki format, zajedno sa kompanijom Canon biće 28. septembra 2016. u Beogradu domaćin 38. međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije Grafima.

– U godini održavanja jednog od najznačajnijih sajmova grafičke industrije DRUPA, u Dizeldorfu, na kome je kompanija Canon bila jedan od najzapaženijih učesnika, odlučili smo da pokušamo da prenesemo naše utiske sa jednog reprezentativnog svetskog sajma – kažu u kompaniji Osa Računarski inženjering.

Iako će biti prikazan samo jedan deo najvećeg portfolija digitalnih mašina za štampu na svetu, u iz kompanije Osa garantuju da će svako moći da pronađe nešto za svoje potrebe i svoje poslovanje.

– Posetioci koji nisu imali prilike da posete DRUPA imaće priliku da na našem Canon štandu osete deo atmosfere i ponude sa ovog sajma. Predstavićemo, na do sada najreprezentativniji način, deo Canon portfolija namenjen za profesionalnu upotrebu i visoko sofisticiranu štampu u CAD i FOTO okruženjima. Prikazaćemo mašine za produkcionu LASERSKU štampu, kao što su imageRUNNER ADVANCE 85XX PRO (c/b štampa 85-105 str/min, kopiranje i kolor scan).

Takođe, predstaviće i kolornu lasersku mašinu sa najkvalitetnijim otiskom do sada imagePRESS C700.

Iz kompanije Osa Računarski inženjering najavljuju o da će prezentovati InkJet sisteme kako za CAD okruženje – image PROGRAF iPF770 i iPF830, tako i, novu FOTO seriju image PROGRAF iPF 2000/4000 PRO (12-bojni sistemi sa COLOR optimizerom) i produkcionu 8-mo bojnu mašinu od širine 60″.

– Ovoga puta imaćete priliku da vidite i Océ portfolio C/B TDS Lasersku mašinu za štampu, kopiranje i skeniranje tehničke dokumetacije, kao i KOLOR mašinu koja koristi jedinstvenu Océ tehnologiju čvrstog tonera u kuglicama (Toner perl) – kažu u Osi.