Kompanija „0MA Emirates“ zainteresovana za ulaganja u Srbiju – Zanimljiv sektor maloprodaje, nekretnine i IT
| Izvor: Tanjug

Kompanija „OMA Emirates“ zainteresovana je da u narednom periodu u Srbiji investira u oblasti maloprodaje, nekretnina, a posebno IT sektora, najavio je danas izvršni direktor „OMA grupe“, Niranj Sangal.

– U Srbiji postoji mogućnost za mnoge investicije. Ovde smo kako bismo videli u kojim sektorima bi moglo da se ulaže – rekao je Sangal na konferenciji za novinare.

Predstavnici kompanije su naveli da je grupa lokalno prisutna kroz kompaniju „OMA Adriatic“ d.o.o, koja će biti nosilac novog investicionog ciklusa u regionu, kroz ulaganje prvenstveno u IT sektoru, sa ciljem maksimalnog korišćenja potencijala srpskog tržišta.

– Kompanija je zainteresovana za razvoj na lokalnom i tržištima regiona, a nekoliko projekata koji su u pripremi, za sedište će imati Beograd – najavio je član Upravnog odbora kompanija „OMA Adriatic“, Branislav Radomirović.
baner1
Prema njegovim rečima, „OMA Emirates“ je u Srbiji počela da radi 2013. godine, a kompanija se bavi uslužnim poslovima u oblasti kartičarstva.

Kompanija „OMA Emirates “ dolazi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i predstavlja članicu „Al Owais“ – grupe kompanija u vlasništvu porodice Al Owais.

Trenutno posluje u Kataru, Maroku, Jemenu, Omanu, Sri Lanki, Nepalu i Srbiji.