Kompanija Delphi traži radnike u Novom Sadu
| Izvor: Dnevnik

Kompanija Delphi u Novom Sadu tokom ove nedelje organizuje dane karijere i poziva sve zainteresovane kandidate da ih posete do 23. jula na nekom od punktova u gradu gde će kandidati moći da dobiju informacije o kompaniji i popune ili ostave radnu biografiju.

Kako kažu, trenutno su otvorene različite pozicije, uključujući operatere u proizvodnji, magacionere i radnike održavanja, kao i neke više pozicije, kao što su inženjeri i ostale pozicije koje prate proizvodnju. Zainteresovani kandidati mogu poslati svoje biografije na – delphiposao@delphi.com.

Kako ističu u toj kompaniji, osim dobrih radnih uslova, okruženja s razvijenom tehnologijom i trening-centrom, beneficije i kompenzacije zaposlenih su konkurentne i u skladu s praksom u regionu.

Postoji veliki broj raznih programa za zdravlje i razvoj zaposlenih. Lekarski pregledi su podržani i uključeni su u proces regrutacije. Takođe, svim zaposlenima omogućavaju ne samo redovan lekarski pregled već i specijalistički lekarski pregled u skladu s njihovom radnom pozicijom, navode iz kompanije Delphi.