Kompanija EKO Serbia pokrenula nagradnu igru – Kupcima do 24. decembra deli 1.000 EUR dnevno, najsrećnijem stan u Beogradu

Kompanija EKO Serbia pokrenula nagradnu igru – Kupcima do 24. decembra deli 1.000 EUR dnevno, najsrećnijem stan u Beogradu
| Izvor: eKapija

Kompanija EKO Serbia organizuje do 24. decembra 2016. veliku nagradnu igru „1.000 EUR svaki dan i na kraju stan!“. Tokom trajanja nagradne igre svaki od potrošača sa minimalnim iznosom računa od 1.500 dinara sa bilo koje od EKO benzinskih stanica širom Srbije i EKO Smile katicom imaće šansu da osvoji 1.000 EUR svakog dana.

Pored toga, svi potrošači će učestvovati i u izvlačenju za glavnu nagradu – stan u Beogradu veličine 44 m2, čiji dobitnik će biti objavljen na javnom izvlačenju 24. decembra.

Goran Dejanović, generalni direktor te kompanije koja posluje u Srbiji kroz mrežu od 53 benzinske stanice od 2002. godine, kaže da je kompanija odlučila da nagradnom igrom „donese sreću vernim kupcima“.

– Kraj godine je vreme kada pripremamo poklone za prijatelje i rodbinu, a do kraja godine mi ćemo poklanjati 1.000 EUR svakoga dana i na kraju meseca stan. To će biti pravi novogodišnji poklon za dobitnika, kome će nadamo se, uneti mnogo vedrine u život. Ovo je naš način da se zahvalimo svima koji su nam poklonili svoje poverenje – dodao je on.

EKO Smile klub lojalnih potrošača, inače, pokrenut je 2013. godine i ima više od 380.000 vlasnika EKO Smile kartice, saopštila je ta kompanija.

Pročitajte takođe

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni YouTube će uskoro omogućiti pristup …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *