Kompanija EKO Serbia pokrenula nagradnu igru – Kupcima do 24. decembra deli 1.000 EUR dnevno, najsrećnijem stan u Beogradu
| Izvor: eKapija

Kompanija EKO Serbia organizuje do 24. decembra 2016. veliku nagradnu igru „1.000 EUR svaki dan i na kraju stan!“. Tokom trajanja nagradne igre svaki od potrošača sa minimalnim iznosom računa od 1.500 dinara sa bilo koje od EKO benzinskih stanica širom Srbije i EKO Smile katicom imaće šansu da osvoji 1.000 EUR svakog dana.

Pored toga, svi potrošači će učestvovati i u izvlačenju za glavnu nagradu – stan u Beogradu veličine 44 m2, čiji dobitnik će biti objavljen na javnom izvlačenju 24. decembra.

Goran Dejanović, generalni direktor te kompanije koja posluje u Srbiji kroz mrežu od 53 benzinske stanice od 2002. godine, kaže da je kompanija odlučila da nagradnom igrom „donese sreću vernim kupcima“.

– Kraj godine je vreme kada pripremamo poklone za prijatelje i rodbinu, a do kraja godine mi ćemo poklanjati 1.000 EUR svakoga dana i na kraju meseca stan. To će biti pravi novogodišnji poklon za dobitnika, kome će nadamo se, uneti mnogo vedrine u život. Ovo je naš način da se zahvalimo svima koji su nam poklonili svoje poverenje – dodao je on.

EKO Smile klub lojalnih potrošača, inače, pokrenut je 2013. godine i ima više od 380.000 vlasnika EKO Smile kartice, saopštila je ta kompanija.