Moja Srbija i Limundo pokrenuli internet prodavnicu domaćih proizvoda

Moja Srbija i Limundo pokrenuli internet prodavnicu domaćih proizvoda
| Izvor: eKapija
Udruženje Moja Srbija i kompanija Limundo su pokrenuli internet prodavnicu u kojoj će se naći veliki broj proizvoda malih proizvođača sa teritorije čitave Srbije.

Domaći džem, ajvar, med, dobro vino i rakija, prirodni sokovi i mnogi drugi proizvodi od sada će vam biti na dohvat ruke. Dovoljno je da ih naručite putem interneta, a brza pošta će ih dopremiti na vašu adresu. Procedura je jednostavna, a dostava povoljna.

Prodavnica domaćih proizvoda biće dostupna na sajtu www.MojaSrbija.rs, koji je jedan od vodećih portala u sferi domaćih proizvoda i domaćeg turizma, kao i u okviru najveće internet robne kuće u Srbiji, www.Kupindo.com.

Mali proizvođači su do sada bili ograničeni na prodaju robe u svom kraju, bez obzira na kvalitet njihovih proizvoda. Uslovi, koje su pred njih postavljali veliki trgovinski lanci, su najčešće predstavljali nepremostivu prepreku. Od sada prepreka ne postoji. I najmanja gazdinstva, koja često prave najukusnije proizvode, sada su dostupna svakom građaninu naše zemlje, ma gde se on u Srbiji nalazio.

U internet prodavnici domaćih proizvoda, svoju robu će moći da ponude isključivo preduzeća, preduzetnici i registrovana komercijalna poljoprivredna gazdinstva, koja poseduju važeće dozvole za proizvodnju i prodaju prehrambenih proizvoda.

Svaki kupac, nakon obavljene kupovine, biće pozvan da oceni prodavca i kvalitet kupljene robe, a ocene i komentari će biti vidljivi svim posetiocima sajta. Na taj način će kupci biti zaštićeni od neodgovornih proizvođača i od robe sumnjivog kvaliteta.

Pročitajte takođe

Za podršku maloj privredi obezbeđeno 556 miliona dinara – Raspisan poziv za dodelu bespovratne pomoći

Za podršku maloj privredi obezbeđeno 556 miliona dinara – Raspisan poziv za dodelu bespovratne pomoći …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *