Nacionalna agencija za regionalni razvoj dodeljuje priznanje „Uspešna u biznisu“ – Konkurs za preduzetnice otvoren do 8. novembra

Izvor: eKapija

U okviru Programa podrške ženskom preduzetništvu, Nacionalna agencija za regionalni razvoj raspisuje javni poziv za dodelu priznanja najuspešnijim preduzetnicama po regionima, pod nazivom „Uspešna u biznisu“.

– Ukoliko ste preduzetnica koja uspešno upravlja poslovanjem malog ili srednjeg preduzeća i istovremeno imate više od 25% učešća u vlasništvu ili ste osnivač preduzetničke radnje, društveno odgovorno poslujete, imate odgovoran odnos prema lokalnoj zajednici, životnoj sredini, zaposlenima i poslovnim partnerima, prijavite se za ovo priznanje – kažu u NARR-u.

Iz Agencije su pozvali i sve one koji su kroz poslovnu saradnju upoznali preduzetnicu koja ispunjava opisane uslove, da je prijave za dodelu ovog priznanja.

Najuspešnijim preduzetnicama biće dodeljene plakete, a dobiće mogućnost da bez nadoknade izlažu na 12. Međunarodnom sajmu preduzetništva „Biznis baza“ na zajedničkom štandu „Uspešna u biznisu“. Priznanje će biti dodeljeno na svečanosti u okviru „Biznis baze“, 27. novembra 2013. godine.

Rok za podnošenje prijava je 8. novembar 2013. godine.

Program podrške ženskom preduzetništvu kroz dodelu priznanja najuspešnijim preduzetnicama po regionima u 2013. godini sprovodi Nacionalna agencija za regionalni razvoj u saradnji sa akreditovanim regionalnim razvojnim agencijama i agencijom koja je posebnim ugovorom angažovana u realizaciji ovog programa za region grada Beograda, navedeno je na sajtu NARR-a.

Pročitajte takođe

simprolit_gradjevina

Jačanje ekonomske saradnje Srbije i Iraka – Najveći potencijal u građevinarstvu, poljoprivredi, farmaciji…

Jačanje ekonomske saradnje Srbije i Iraka – Najveći potencijal u građevinarstvu, poljoprivredi, farmaciji… | Izvor: …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *