Nađite posao od kuće – Onlajn sajam zapošljavanja 17. i 18. oktobra
Izvor: Tanjug

Dvodnevni online sajam zapošljavanja i obrazovanja biće održan sutra i u subotu, 18. oktobra, a organizuje ga sajt Poslovi.infostud.com i NajStudent.com u saradnji sa „BusinessAcademy“ i „ITAcademy“.
Predavanja i radionice će biti održane u prostorijama kompanije „Link group“, a svi zainteresovani mogu da se prijave da prate prenos programa putem linka www.link-elearning.com/stream/sr/virtuelni-dani-karijere.php.

Ovim programima će prisustvovati i predstavnici HR sektora iz nekoliko kompanija, među kojima su „Nestle“, NIS, „Trizma“, kao i predstavnici „Aisec“-a, „BusinessAcademy“, „ITAcademy“ i kompanije „Infostud“.

Ovogodišnji sajam je dobra prilika za kandidate bez radnog iskustva da pronađu svoj prvi posao i edukativne programe i tako započnu svoju karijeru.

Tema prvog okruglog stola, koji se održava sutra od 17.00 od 19.00 sati, biće karijerni razvoj, i na njemu će biti reči o procesu razvoja karijere od učešća u raznim studentskim aktivnostima tokom studija, preko postdiplomskih programa i kurseva veština, do razvoja karijere unutar kompanije.

U subotu, 18.oktobra, od 11.00 do 13.00 sati biće organizovano predavanje i radionica „Vodič kroz proces selekcije“, a tema radionice će biti „Kako napisati CV?“.

Treće predavanje će biti održano od 14.00 sati, a direktor razvoja i osnivač kompanije „Infostud“ Stefan Salom održaće predavanje na temu startapova, koje će sadržati savete o započinjanju biznisa i iskustva iz prakse vezane za kompaniju „Infostud“.
baner
Online sajam već petu godinu zaredom organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu – iz Srbije sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa „Infostudovim“ sajtovima posvećenim obrazovanju NajStudent.com i Prijemni.infostud.com, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.