Nagrada „Kruna uspeha“ za najbolje diplomce Beogradskog univerziteta – Konkurs otvoren do 27. novembra
| Izvor: eKapija

Sa prošlogodišnje dodele nagrada Dvoje najboljih diplomiranih studenata Beogradskog univerziteta biće i ove godine nagrađeni „Krunom uspeha“, darom porodične firme Petite Geneve Petrović koja uz podršku Ambasade Švajcarske i nezavisne stručne komisije 11. godinu zaredom daruje najbolje diplomce.

Za nagradu mogu konkurisati studenti koji su, bez ponavljanja ijedne godine studija, apsolvirali u školskoj 2015/2016. godini i diplomirali sa prosečnom ocenom višom od 9,00 (osnovne ili master studije) do isteka svog apsolventskog staža, najkasnije do 1. novembra 2016.

Konkurs je otvoren do 27. novembra, a kandidati bi trebalo da dostave detaljnu biografiju, fotokopiju diplome i overenu potvrdu fakulteta o završenim studijama, kao i fotografiju novijeg datuma.

Konkurs za nagradu „Kruna uspeha“ okuplja najuspešnije diplomce Univerziteta u Beogradu, mlade, perspektivne ljude koji se nalaze pred novim izazovima kao što su zaposlenje i izgradnja karijere. Kako navode organizatori, svake godine odbor za dodelu nagrade definiše temu eseja, nakon čega uži krug prijavljenih diplomaca svoje poglede i stavove deli i kroz intervju sa članovima komisije. Svojim talentima, uspesima i životnim pričama, koje su uvek drugačije i posebne, odabrani diplomci svake godine impresioniraju komisiju pred kojom je i ove godine težak zadatak, jer bira najbolje od najboljih.

Svečana dodela nagrade „Kruna uspeha“ biće održana 13. decembra 2016. godine u Rektoratu Beogradskog univerziteta, a najbolje diplomce porodica Petrović nagradiće Rolex časovnicima.