Narodna banka Srbije otvorila zvanične naloge na društvenim mrežama Twitter i Facebook

Narodna banka Srbije otvorila zvanične naloge na društvenim mrežama Twitter i Facebook
| Izvor: eKapija

Imajući u vidu ulogu koju društvene mreže imaju u savremenom društvu, Narodna banka Srbije otvorila je zvanične naloge na društvenim mrežama Twitter i Facebook s ciljem unapređenja komunikacije s građanima Republike Srbije, medijima i stručnom javnošću, saopšteno je iz centralne banke.

Narodna banka Srbije će, navodi se, na svojim nalozima na društvenim mrežama, u skladu s primerima dobre prakse drugih centralnih banaka, objavljivati najvažnije sadržaje i informacije koji su u vezi s funkcijama koje obavlja i njenim poslovanjem.

Na našem zvaničnom nalogu na Twitteru biće informacije o aktivnostima iz nadležnosti centralne banke koje su predmet interesovanja medija, stručne i šire javnosti. Stranica Narodne banke Srbije na Facebooku namenjena je informisanju javnosti o programima finansijske edukacije i društvene odgovornosti.

Edukativni programi koje organizuje Centar za zaštitu i edukaciju korisnika finansijskih usluga, društveno odgovorne aktivnosti, aktivnosti Centra za posetioce i izložbene aktivnosti galerije Narodne banke Srbije na Slaviji biće predstavljeni na ovoj stranici.

Nastupom na društvenim mrežama Narodna banka Srbije nastavlja s primenom strategije komunikacije koja doprinosi razvoju poverenja i kredibilnog dijaloga sa svim zainteresovanim stranama, ostvarujući svoje zakonom definisane ciljeve.

Pročitajte takođe

Kako da sami sebi uplaćujete doprinose za penziju

Kako da sami sebi uplaćujete doprinose za penziju Građani koji sticajem okolnosti imaju prekid u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *