Novi centar za inovacije kompanije Endava u Beogradu – Do 2018. prostor će moći da primi 700 radnika
| Izvor: eKapija

Brzorastuća kompanija koja nudi usluge u oblasti informacionih tehnologija Endava, seli se u novi poslovni prostor u Beogradu, koji će zadovoljiti potrebe lokalnog razvojnog tima. Kako je saopšteno, preseljenjem u novi prostor u okviru luksuznog poslovnog kompleksa Square 41, Endava će raspolagati sa četiri sprata – prostorom dovoljnim za 514 ljudi, a do 2018. godine biće dovršen još jedan sprat, čime će kapacitet prostora biti proširen i moći će da primi više od 700 ljudi.

Endava je na beogradsko tržište ušla 2015. godine, spajanjem sa kompanijom za razvoj softvera – PSTech, a beogradsko predstavništvo sada broji 370 zaposlenih i sarađuje sa nekim od najvećih imena u industriji tehnologija, telekomunikacija, osiguranja i bankarstva.

Softverski programeri i arhitekte, test inženjeri, menadžeri aplikacija, kao i skram masteri, vlasnici proizvoda i biznis analitičari, posvećeni IT stručnjaci i pripravnici imaju priliku da se priključe beogradskom timu kompanije Endava i koriste prednosti koje nudi rad u novom centru za inovacije, dodaje se u saopštenju.

– Naša ekspanzija se nastavlja, kako na lokalnom nivou, tako i na nivou grupe, kako bismo klijentima mogli da omogućimo saradnju sa prvoklasnim IT stručnjacima, a našim ljudima pružimo priliku za razvoj karijere u Beogradu i svim ostalim lokacijama – rekao je Džon Koterel, generalni direktor kompanije Endava