Digitalno Preduzetništvo
Digitalno Preduzetništvo - Eduka Plus centar za poslovne veštine

Novi centar za inovacije kompanije Endava u Beogradu – Do 2018. prostor će moći da primi 700 radnika

Novi centar za inovacije kompanije Endava u Beogradu – Do 2018. prostor će moći da primi 700 radnika
| Izvor: eKapija

Brzorastuća kompanija koja nudi usluge u oblasti informacionih tehnologija Endava, seli se u novi poslovni prostor u Beogradu, koji će zadovoljiti potrebe lokalnog razvojnog tima. Kako je saopšteno, preseljenjem u novi prostor u okviru luksuznog poslovnog kompleksa Square 41, Endava će raspolagati sa četiri sprata – prostorom dovoljnim za 514 ljudi, a do 2018. godine biće dovršen još jedan sprat, čime će kapacitet prostora biti proširen i moći će da primi više od 700 ljudi.

Endava je na beogradsko tržište ušla 2015. godine, spajanjem sa kompanijom za razvoj softvera – PSTech, a beogradsko predstavništvo sada broji 370 zaposlenih i sarađuje sa nekim od najvećih imena u industriji tehnologija, telekomunikacija, osiguranja i bankarstva.

Softverski programeri i arhitekte, test inženjeri, menadžeri aplikacija, kao i skram masteri, vlasnici proizvoda i biznis analitičari, posvećeni IT stručnjaci i pripravnici imaju priliku da se priključe beogradskom timu kompanije Endava i koriste prednosti koje nudi rad u novom centru za inovacije, dodaje se u saopštenju.

– Naša ekspanzija se nastavlja, kako na lokalnom nivou, tako i na nivou grupe, kako bismo klijentima mogli da omogućimo saradnju sa prvoklasnim IT stručnjacima, a našim ljudima pružimo priliku za razvoj karijere u Beogradu i svim ostalim lokacijama – rekao je Džon Koterel, generalni direktor kompanije Endava

Pročitajte takođe

Kako da vešto izbegnete prekovremeni rad?

Kako da vešto izbegnete prekovremeni rad? Prekovremeni rad, mala plata, užasna radna atmosfera, poznato? Visoka …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *