Novi fiat 500L po specijalnoj ceni za domaće kupce

Fabrika FCA iz Kragujevca u prvih šest meseci izvezla je robu iz Srbije za 400 mil EUR, što je i dalje drži na prvom mestu srpskih izvoznika. Novi model 500L proizvodi se po planu, a u Fiatu su odlučili da od 1. septembra ponude taj model po ceni nižoj za 2.500 EUR.

Nacionalni proizvod fiat 500L ponuđen je domaćim kupcima u najjačem paketu opreme sa aluminijumskim felnama, sa LCD displejom i tempomatom za 114 EUR mesečno. U taj finansijski paket uključeno je i osiguranje od krađe i totalne štete što do sada nije ponudila nijedna kompanija koja prodaje automobile na našem tržištu.

Komercijalni direktor FCA Igor Ševo kaže da nude dve godine besplatnog održavanja plus godinu dana osiguranja od totalne štete i krađa, a sve to uz specijalno „Fijat finansiranje“.

Fiat zauzima 10% našeg tržišta u prodaji vozila, a cilj je da se taj procenat do kraja godine znatno poveća.

Novo je i to da će budući kupci upisujući podatke u tabelu moći odmah na sajtu Fiata da provere svoju kreditnu sposobnost i izračunaju ratu za vozilo.

Ševo kaže da je kamatna stopa 3,99% kao i da kupci mogu da izvrše transakciju „staro za novo“, ukoliko su pre četiri godine kupili fiat 500L sada mogu po istoj rati da kupe novi.

Prvi put moguća je i kupovina na internetu i konfigurisanje automobila na našem tržištu.

Novi fiat 500L u paketima opreme koji se nude ovom akcijom jeftniji je nego u Italiji i to za čak 2.500 EUR, tvrde u Fiatu.

Uslovi otplate na sedam i osam godina prilagođeni su našoj prosečnoj plati jer je rata 114 EUR, a kao učešće možete dati bilo koje staro vozilo bilo kog proizvođača.