Novosadska kompanija Paradox Consulting zapošljava još 100 ljudi – U planu i gradnja poslovne zgrade

Novosadska kompanija Paradox Consulting planira da u 2018. godini zaposli još 100 operatera.

U petoj godini svog poslovanja Paradox Consulting ima oko 150 zaposlenih, a zbog mnogobrojnih projekata potražnja za novim radnicima na poziciji agenta u korisničkom servisu je sve veća. Plan je da se do kraja godine zaposli 80 radnika za nemačko govorno područje i još 20 za englesko, a taj broj će u narednom periodu rasti. Takođe, ova kompanija se širi i na domaće tržište, te će posla biti i za radnike u korisničkom servisu na srpskom jeziku.

Osim posla u korisničkom servisu ova novosadska kompanija radi i inženjerski konsalting, a njihovi zaposleni sarađuju sa partnerima širom Bliskog istoka. Međutim, ambicije zaposlenih, menadžmenta i direktorke se ne zaustavljaju na širenju posla korisničkog servisa na brojna svetska tržišta. Uskoro bi u Novom Sadu mogla da nikne nova zgrada, sa brojnim sadržajima koji bi bili na usluzi svim građanima.

– Poslovna zgrada je naša velika ambicija. Zgrada će imati sve sadržaje, od zabavišta, restorana, teretane, do adekvatnog prostora za zaposlene, konferencijske sale, parkinga. Ukratko, sve ono što, osim građanima, može da pogoduje i zaposlenima, a na šta firme često zaboravljaju – kaže direktorka Paradox Consultinga Nikolina Josipović za 021.rs i dodaje da su trud i zalaganje doveli do toga da im partneri veruju, što je, s druge strane, omogućilo dalji razvitak firme.