Organski paket za zdravlje organizma – Proizvodi kompanije Nutri Bios promovišu funkcionalnu hranu i zdrav način života

Organski paket za zdravlje organizma – Proizvodi kompanije Nutri Bios promovišu funkcionalnu hranu i zdrav način života
| Izvor: eKapija

Kao dugogodišnji internista u KBC Bežanijska kosa u Beogradu i nakon višegodišnjeg izučavanja komplementarnih medicinskih grana poput homeopatije i biorezonatne medicine, te zdrave ishrane i života, doktorka Ljiljana Bajić Bibić osnovala je svoju firmu sa idejom da osmišljava, proizvodi i promoviše organsku funkcionalnu hranu i zdrav način života.

Nutri Bios već dve godine nastoji da tržištu ukaže na značaj hrane u cilju očuvanja zdravlja. Svaki proizvod ima za cilj optimalnu iskorišćenost prirodnih svojstava osnovnih sastojaka – 100% su organski, a njihovi sastojci izbalansirani tako da pomažu pri lečenju i imaju značajnu ulogu u smanjenju rizika od nastanka ili recidiva bolesti.

– Kao kliničaru sa iskustvom, dobro su mi poznati loši efekti nezdrave hrane koja je, u današnjim uslovima industrijske proizvodnje, prepuna aditiva, pesticida, herbicida… i sigurno su jedan od značajnih faktora u nastajanju mnogih oboljenja, posebno malignih – kaže u razgovoru za eKapiju doktorka Bajić Bibić.

Ljiljana Bajić Bibić – Takođe, smatram da se kod nas ne zna dovoljno o blagodetima organske funkcionalne hrane i da je svest o tome potrebno širiti na sve uzraste naše populacije.

Kompanija poseduje sertifikat o organskoj proizvodnji, a svaki proizvod je „pokriven“ referencama koje su naučna potvrda dejstva osnovnih sastojaka.

U saradnji sa Institutom za bromatologiju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, nakon dve godine rada realizovan je ‘Nutri bios paket’ koji svojim nutri-farmakološkim dejstvom pomaže uspostavljanju optimalne ravnoteže organizma. Sadrži prirodni aktivirani mikronizovani zeolit, Nutri bios obrok i organski biofermentisani sok od cvekle.

– Paket je kombinacija organskih nutrijenasa koji deluju detoksikaciono i umanjuju rizik od nastanka malignih oboljenja, pokreću pozitivne imunološke i metaboličke procese organizma i ovo je na našem tržištu i šire jedinstven sertifikovani organski proizvod ovakvog sastava baziran na naučnim referencama – ističe Bajić Bibić, i dodaje da postoje sedmodnevni, dvodnevni i jednodnevni paketi.

Nutri Bios proizvodi mogu se poručiti online i pazariti u prodavnicama organske hrane i apotekama, a budući da je kompanija sa Nutri Bios paketom na EEN portalu, naša sagovornica očekuje i saradnju sa firmama iz inostranstva.

– U planu je saradnja sa hotelima koji se bave zdravstvenim turizmom, a u toku je i realizacija nekoliko funkcionalnih prehrambenih paketa sa različitom namenom čije bioaktivne komponente imaju pozitivan efekat na zdravlje. Svaki proizvod će biti jedinstven, funkcionalan i naučno potvrđen. Ostaje mi da radim na tome, sa nadom da će se planirano i ostvariti.

Preduzetnički izazovi

Ljiljana Bajić Bibić jedna je od 26 kandidatkinja za ovogodišnju nagradu Cvet uspeha za ženu zmaja koju dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije. Govoreći o preduzetničkom iskustvu, naša sagovornica kaže da je kao i za sve, i za pozitivno poslovanje potrebno mnogo upornosti, rada i volje.

– Bez obzira da li ste preduzetnik ili preduzetnica, iako imate dobar proizvod, uvek postoje teškoće plasmana. Dobar marketing neizbežno zahteva finansijska ulaganja, a novca nikad dovoljno. Osim toga, nedovoljna edukacija i slabija platežna mogućnost stanovništva su jedan od otežavajućih faktora u plasmanu i prodaji proizvoda iz oblasti organske proizvodnje – dodaje Bajić Bibić.

Pročitajte takođe

Za podršku maloj privredi obezbeđeno 556 miliona dinara – Raspisan poziv za dodelu bespovratne pomoći

Za podršku maloj privredi obezbeđeno 556 miliona dinara – Raspisan poziv za dodelu bespovratne pomoći …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *