Otvoren drugi „McDonald’s“ restoran u Nišu – Uloženo 1,6 mil EUR, posao dobilo 40 radnika
| Izvor: eKapija

Dvadeset i četvrti po redu „McDonald’s“ restoran u Srbiji otvoren je 21. aprila u Nišu, u okviru ritejl parka „Stop.Shop“.
Ovaj, inače, drugi „McDonald’s“ restoran u Nišu prostire se na 422 kvadratna metra i može ukupno da primi 171 gosta. Restoran poseduje baštu kapaciteta 68 mesta, deo ponude iz „McCafe“-a, SPA (nova platforma usluge i proizvodnje), kao i „McDrive“ koji je otvoren 24 sata. Najmlađi gosti, ne samo da će uživati u svojim omiljenim obrocima, već mogu da se zabave i u Play Land delu za igru.

– U novi restoran investirali smo milion i šesto hiljada evra i direktno obezbedili posao za 40 radnika. To što otvaramo drugi restoran u Nišu pokazuje da ovaj grad za nas predstavlja važno tržište u koje ulažemo, kako kreiranjem novih radnih mesta, tako i pružanjem vrhunske usluge posetiocima. Mi ćemo nastaviti da unapređujemo našu ponudu, a restoran u Nišu primer je da primenjujemo i nove tehnologije u našim restoranima – izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije „McDonald’s Srbija“.

Ovo je treći „McDonald’s“ restoran u Srbiji koji poseduje terminal za poručivanje – self order kiosk. Na ovom terminalu, gost može samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odabere željene proizvode, poruči ih i plati karticom. Takođe, u ovom restoranu se primenjuje „Made for you“ koncept. On osoblju u kuhinji omogućava da, čim prime gostovu porudžbinu, počnu sa njenom pripremom, a time je usluga pripreme hrane još efikasnija. Na ovaj način, gost dobija još topliju i ukusniju hranu, napravljenu baš za njega.