Otvoren konkurs za stipendije kompanije „Levi9 IT Services“
| Izvor: eKapija

Treću godinu zaredom, kompanija „Levi9 IT Services“, raspisuje konkurs za dodelu stipendija studentima četvrte i pete godine na Fakultetu Tehničkih nauka u Novom Sadu, smer Računarstvo i informatika i studentima Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin u Zrenjaninu, smer Informacione tehnologije, saopštila je kompanija.

Trajanje stipendije je 10 meseci, a stipendisti se obavezuju da rade u kompaniji nakon završetka studija u vremenskom periodu koliko je trajala i stipendija.
baner1
U okviru programa stipendiranja, svi stipendisti imaju mogućnost da u kompaniji „Levi9 IT Services“ pohađaju stručnu praksu kao i da učestvuju u naučnim i stručnim skupovima koje kompanija organizuje. U periodu dok primaju stipendiju, stipendisti su posvećeni ispunjavaju svojih uobičajenih obaveza na fakultetu i nemaju nikakve dodatne obaveze rada u kompaniji „Levi9“.

Prijave na konkurs traju do 15. septembra 2015. godine slanjem neophodne dokumentacije (biografija, motivaciono pismo, spisak položenih ispita) na e-mail adresu scholarship@levi9.com