PKS nudi kompanijama besplatnu promociju – Komora predstavlja najbolje priče o uspehu
| Izvor: eKapija

Privredna komora Srbije pozvala je privrednike i predstavnike kompanija koji imaju razvijen biznis i uspešno posluju da pošalju priču o svom uspehu i uz podršku PKS promovišu svoju kompaniju, unaprede poslovanje i podstaknu sve druge da počnu sopstveni posao.

Kako se navodi u saopštenju, cilj kampanje „Srbija zemlja uspešnih priča“, koja će trajati tokom 2017, jeste promovisanje primera uspešnog poslovanja.

– Što uspešnije to činimo, to će naše kompanije biti uspešnije na domaćem i međunarodnom tržištu – istakao je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Prezentacija nečijeg puta do uspeha, dodaje se u saopštenju, jeste podsticaj i ostalim kompanijama i preduzetnicima da prepoznaju sopstvene mogućnosti i primene iskustvo dobre prakse.

– PKS podržava promociju primera uspešnog poslovanja, inovativnih kompanija i proizvoda i na taj način doprinosi unapređenju konkurentnosti, pokretanju biznisa i podsticanju razvoja – rekao je Čadež.

PKS poziva uspešne preduzetnike i sve koji imaju kompaniju i razvijen biznis da ispričaju priču o svom uspehu, kako su otkrili sposobnosti za preduzetništvo, započeli posao, sa kojim su se izazovima suočili, da li su imali podršku, šta planiraju dalje… Dužina teksta trebalo bi da bude do 2.500 karaktera, a u PKS poručuju zainteresovanima da mogu da pošalju i video priču dužine do jednog minuta.

Najbolje priče biće objavljene u časopisu PKS, nedeljnicima, dnevnim novinama, na sajtu PKS, kao i stranicama PKS na društvenim mrežama Facebook, Linkedin i Twitter. Najuspešnije, kažu, očekuju i posebne nagrade.

Priče u pisanoj ili video formi potrebno je dostaviti na mejlom uspesneprice@pks.rs, a kontakt telefon je 011/3300-905.