Počeo da radi Emmezeta centar u Čačku – U planu otvaranje još četiri prodajna objekta u Srbiji

Počeo da radi Emmezeta centar u Čačku – U planu otvaranje još četiri prodajna objekta u Srbiji
Izvor: Glas zapadne Srbije

U čačanskom naselju Preljina danas je zvanično otvoren objekat Emmezeta centra, a u ponudi je veliki izbor nameštaja i dekoracije, kao i tehnike za domaćinstvo.

– Ponosni smo što je Emmezeta otvorila objekat u Čačku. Ovo jeste drugi objekat u Srbiji, posle Beograda, ali za nas je prvenac. Pre tri meseca smo krenuli sa renoviranjem ovog objekta, na kome je radilo 100 ljudi danonoćno -rekao je operativni direktor Emmezeta u Srbiji, Aleksandar Pavićević.

Prema njegovim rečima, u Emmezeta Čačak zaposleno je 55 osoba, s tim što su došli i kooperanti koji su dodatno zaposlili još 15 radnika.

Generalni direktor Conforama grupe, Tonino Pereira, izjavio je da je cilj, otvaranje ukupno šest Emeceta objekata širom Srbije.

– Otvorićemo još jednu radnju u Beogradu, kao i nove u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Smatramo da ćemo sa njima pokriti celu državu – istakao je Pereira.

– Zavisno od grada prilagođavamo i veličinu radnje, tako da je ova radnja u Čačku ima 3.000 kvadrata, dok je u Beogradu 15.000. Što se tiče dobavljača, 65 odsto je iz Evrope, što uključuje i Srbiju, ostatak je vanevropska roba – rekao je Pereira.

Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, čestitao je Pavićeviću i Pereiru, jer su održali reč kada su pre šest meseci dogovorili rekonstrukciju Amana, i odluku da Čačak bude drugi grad koji će imati ovakav sadržaj.

Osim velikog parkinga ispred samog centra lociranog odmah pored kružnog toka u Preljini, svim posetiocima je obezbeđena još jedna pogodnost – autobuska linija kompanije Autoprevoz koja saobraća od škole u Atenici do Emmezeta radnje u Preljini.

Pročitajte takođe

Budućnost je naklonjena malim aerodromima – Niš obara rekorde, Morava traži svoju šansu

Budućnost je naklonjena malim aerodromima – Niš obara rekorde, Morava traži svoju šansu Kada je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *