Počinje izvoz „Deep vode“ u Rusiju – Do kraja juna biće isporučeno više od 20% celokupne proizvodnje iz 2014.

Počinje izvoz „Deep vode“ u Rusiju – Do kraja juna biće isporučeno više od 20% celokupne proizvodnje iz 2014.
Izvor: eKapija

Kompanija „Mineralna voda“ d.o.o potpisala je ugovor o distribuciji „Deep vode“, na tržište Ruske Federacije. Samo do kraja juna 2015. godine na Moskovsko tržište biće isporučeno više od 20% celokupne proizvodnje vode ostvarene u 2014. godini. Osim Moskve, planira se prodaja i u Sankt Petersburgu, kao i ostalim većim gradovima Ruske Federacije, što će značajno povećati do sada predvidjen obim izvoza na ovo tržište, saopšteno je iz ove kompanije.
baner1
Ne samo pakovanje u jedinstvenim staklenim bocama od 0,8l i 0,375l, već i sama prirodna mineralna negazirana i gazirana voda koja izvire na obroncima Homoljskih planina u ekološki netaknutom ambijentu, čine ovaj proizvod primamljivim za svetsko tržište. To, kao i nesumnjiv kvalitet i sastav vode bili su presudni da se sa optimizmom krene u osvajanje tržišta Rusije na kome se posebno cene kvalitet i ekološka svojstva proizvoda.

U 2014. godini kompanija je dobila Regpak nagradu za najbolju ambalažu u regionu.

– Poznato je da je tržište Rusije izuzetno zahtevno, pa stoga i ovaj početak saradnje smatramo svojevrsnim priznanjem za naše napore da domaćem proizvodu damo sve karakteristike vrhunskog kvaliteta i učinimo ga konkurentnim na svetskom tržištu. Ugovor sa partnerom iz Rusije omogući će dalji razvoj kompanije i značajnu izvozničku poziciju u kategoriji voda – izjavio je Miloš Marković, ispred kompanije „Mineralna voda“ d.o.o.

Pročitajte takođe

ProCredit banka nastavlja podršku domaćoj poljoprivredi – Subvencionisani agro krediti i u 2018.

ProCredit banka nastavlja podršku domaćoj poljoprivredi – Subvencionisani agro krediti i u 2018. Izvor: eKapija …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *