Počinje skupljanje fiskalnih računa za učešće u nagradnoj igri

Počinje skupljanje fiskalnih računa za učešće u nagradnoj igri
| Izvor: Beta

Građani Srbije mogu da počnu da skupljaju fiskalne račune za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, koju priređuje Ministarstvo finansija. Građani mogu da šalju fiskalne račune od 1. februara, a glavna nagrada je stan u Beogradu, koja će biti izvučena 2. aprila.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem u Srbiji, a moći će da osvoje i automobile, putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i tehničku robu.

Potrebno je prikupiti minimum 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticama – slipova minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, a koji nisu stariji od 1. januara 2017.

Planirano je da bude ukupno četiri izvlačenja koja će biti organizovana jednom nedeljno tokom marta i početkom aprila.

Koverte za slanje računa biće besplatne i moći će da se preuzmu u filijalama Pošte Srbije, a na njima će već biti odštampan poštani fah na koji treba da šalju kovertu. Treba popuniti samo lične podatke – ime, prezime, adresu stanovanja, lični broj i kontakt telefon.

Cilj nagradne igre je motivisanje građana da se zainteresuju za probleme sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje, tako što će uzimati fiskalne račune.

Pročitajte takođe

Budućnost je naklonjena malim aerodromima – Niš obara rekorde, Morava traži svoju šansu

Budućnost je naklonjena malim aerodromima – Niš obara rekorde, Morava traži svoju šansu Kada je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *