Polisa na klik – Osigurajte domaćinstvo na jednostavan način

O osiguranju životnog prostora mislimo tek kad nam se izlije voda u kupatilu ili podigne parket usled poplave. Brojni su rizici koji mogu ugroziti sigurnost doma i prouzrokovati velike štete i visoke finansijske izdatke. Višegodišnje ulaganje u idealan dom se, ipak, može jednostavno zaštititi.

Generali osiguranje osmislilo je posebne pakete za osiguranje domaćinstva koji obuhvataju različite grupe rizika i pružaju različita novčana pokrića. Pored toga, kako bi maksimalno pojednostavili proces odabira pokrića i kupovine osiguranja, kompanija je omogućila ugovaranje polise putem aplikacije.

Aplikacija Generali Srbija se može besplatno preuzeti iz Google Play i Apple prodavnice i namenjena je svima koji žele da brzo i jednostavno kupe polisu.

Osim toga, korisniku aplikacije su na raspolaganju informacije šta treba da uradi ako se desi šteta u domaćinstvu, kao i koja dokumentacija za prijavu štete po osnovu osiguranja domaćinstva je potrebna.

Predmet osiguranja mogu biti stalno nastanjene kuće ili stanovi (bez obzira na to da li su uknjiženi) i pripadajući delovi zajedničkih prostorija, ugrađene instalacije i ugrađena oprema, stvari domaćinstva koje se nalaze u kući ili stanu, podrumu ili tavanu, odgovornost za štetu koju osigurana kuća ili osigurani stan osiguranika prouzrokuje trećim licima.

Osiguranjem domaćinstva, objekata i stvari izbeći ćete finansijske izdatke u sledećim slučajevima: požar, udar groma, eksplozija; oluja, grad, pad letelice; izlivanje vode iz instalacija; provalna krađa i razbojništvo; manifestacija i demonstracija; lom stakla.

Trajanje osiguranja birate sami na period od mesec dana, tri meseca, šest ili dvanaest meseci.

Cena osiguranja varira od paketa do paketa, a kreće se od 353,75 dinara za mesec dana do 8.574,88 za godinu dana.

Sume osiguranja po Paketima, kao i osigurane rizike, možete pročitati OVDE.

Kompletan sadžaj Enterijer – Brzo i jednostavno do kvalitetnog i udobnog prostora možete pročitati OVDE.