Poseidon grupa najavila izgradnju Capitol parka Leskovac – Otvaranje na jesen 2018.

Nakon završenog projekta u Šapcu i dva u toku u Somboru i Beogradu, Poseidon grupa nastavlja da investira u srpsko ritejl tržište. Kako je potvrđeno danas, britanski investitor dovodi svoj brend Capitol park u Leskovac.

Zemljište površine 16.500 m2 na kom će park biti sagrađen smešteno je u širem centru grada, na uglu ulica 28. marta i Strahinjića Bana. Prednosti ove lokacije su blizina centru grada, kao i autoputa E-75.

– Capitol park Leskovac biće četvrti po redu ritejl park u Srbiji i doprineće lokalnoj zajednici tako što će omogućiti posao za 100 ljudi u fazi izgradnje, kao i posao za 150 radnika nakon otvaranja – istakao je direktor kompanije Džejms Gan.

Početak izgradnje očekuje se na proleće, a otvaranje na jesen 2018. godin, navedeno je u saopštenju.

Capitol park Leskovac sastojaće se od devet lokala, sa ukupnom površinom od 8.320 m2 za izdavanje. Ovo će biti prvi ritejl park u Leskovcu.

Capitol park Leskovac ponudiće kombinaciju poznatih stranih i domaćih brendova prilagođavajući se potrebama lokalnog stanovništva. Hipermarket, prodavnice garderobe za decu i odrasle, sportska oprema, nameštaj i dekoracija za kuću pružiće budućim posetiocima jedinstveno iskustvo kupovine, dodaje se u soapštenju.