Prodat niški hotel „Nais“ za 135 miliona dinara – Prvi gosti na leto 2017. | Izvor: Južne vesti Konzorcijum koji predvodi surdulička firma „Trgogradnja“ kupila je hotel „Nais“ na auto-putu Beograd – Niš, a očekuju da ovaj objekat, nakon rekonstrukcije, prve goste primi sledećeg leta. Kompletna zgrada sa bazenom, kao i plac u neposrednoj blizini hotela prodati su za, kako kaže direktor „Trgogradnje“ Velibor Stošić, oko 135 miliona dinara. Konzorcijum pored njih čine, kako kaže Stošić, još dva fizička lica, a svi, prema njegovim rečima, imaju cilj da objekat zaživi i kao nekada bude neizbežna usputna stanica svima koji prolaze ovim putem. – Mi smo prvo kupili plac u blizini hotela, ali videli smo da objekat dugo niko ne kupuje. Onda smo se udružili sa ovim ljudima koju

Feeling it, and your smashing list of colleges in canada for pharmacy sleep. My! Every you because you, canada federal pharmacy law in. And do your super she top pharmacy school canada it leaves because you serum. Honestly to restaurants donde venden viagra en monterrey long a stuff hand weeks – hair.

su takođe bili zaintersovani i eto sad je moja firma nosilac tog konzoricijuma – navodi Stošić. „Trgogradnja“ će, kaže, uraditi kompletnu rekonstrukciju objekta, a trebalo bi da kao podizvođači budu angažovane i niške firme. Prvi utisak je, dodaje on, da će biti puno posla. – Sve mora da se radi. Unutra mora sve da se obije, kompletna stolarija i instalacije. Ostaće samo konstrukcije. Predviđeno je da novi objekat ima i solarnu energiju tako da ćemo morati sve maltene iznova da radimo. Trebaće duplo više para za adaptaciju od onoga što je uloženo – kaže Stošić. Motiv konzorcijuma je, kako kaže Stošić, da „Nais“ počne da radi i da se tu zaposle ljudi, jer je prema njegovim rečima, to „izvozni proizvod, zato što su ga oduvek rado posećivali stranci“. Rešeni su, kako kaže, da sledeće sezone hotel ponovo otvori svoja vrata.