Proglašeni pobednici konkursa Intesa Farmer – Banca Intesa izabrala najuspešnije poljoprivrednike u 2016.

Proglašeni pobednici konkursa Intesa Farmer – Banca Intesa izabrala najuspešnije poljoprivrednike u 2016.
| Izvor: eKapija

Banca Intesa proglasila je pobednike četvrtog po redu godišnjeg Intesa Farmer izbora za najuspešnije poljoprivrednike. Prema oceni stručnog žirija, najbolji su bili – Vladimir Pavasović iz Sremske Mitrovice u kategoriji Intesa Ratar, Petar Dobrković iz Bačke Topole u kategoriji Intesa Voćar, Antal Januško iz Novog Orahova u kategoriji Intesa Stočar i Renata Nađ iz Žablja u kategoriji Intesa Povrtar, dok je Milanka Trtović iz Nove Varoši nagrađeni učesnik konkursa u kategoriji Intesa Slow Food za malog poljoprivrednog proizvođača, koja je uvedena ove godine u partnerstvu sa udruženjem Slow Food Srbija.

Najuspešnije učesnike konkursa Banca Intesa nagrađuje putovanjem na manifestaciju Slow Food sajam dobrih ukusa u Štutgartu (Markt des guten Geschmacks – die Slow Food Messe), kao i vaučerima u vrednosti od 100.000 dinara za kupovinu repromaterijala.

– Ova godina donela je dobre rezultate u sektoru agrara i rast proizvodnje koji smo svi priželjkivali. U skladu sa ovim trendom Banca Intesa je zabeležila dinamičniju tražnju, a tako i povećanje kreditne aktivnosti. Zahvaljujući adekvatnoj ponudi i sposobnosti da prepozna aktuelne potrebe klijenata, inovativnim proizvodima i sniženim kamatnim stopama, banka je tokom prvih devet meseci 2016. godine ostvarila značajan rast kreditne podrške registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, čime smo, verujem, doprineli i uspehu klijenata koje danas nagrađujemo – izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa.

Na četvrti ciklus konkursa Intesa Farmer prijavilo se više od 550 poljoprivrednika, a komisija se u radu rukovodila opštim kriterijumima koji uključuju godišnje rezultate ostvarene kroz poljoprivrednu proizvodnju, posedovanje sopstvenih prostora za skladištenje, uključenost članova porodice u proizvodni proces, kao i uspostavljenu saradnju sa Banca Intesa.

Pročitajte takođe

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni YouTube će uskoro omogućiti pristup …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *