„Qatar Airways“ zapošljava stjuardese i stjuarde u Nišu
| Izvor: Jugmedia

„Qatar Airways“ nacionalna avionkompanija Katara zapošljavaće u Nišu 21. februara stjuardese i stjuarde.

Svi zainteresovani treba da se do 20. fabruara prijave aviokompaniji iz Katara, a da potom 21. februara, od 9 do 17 časova, dođu u hotel „Grand“ na razgovor za posao.

Uslovi za konkurisanje su minimalna starost od 21 godine, minimalni raspon ruku od 212 centimetara, minimalno srednjoškolsko obrazovanje sa tečnim pisanjam i govorom engleskog jezika, odlično zdravlje i fizička spremnost, i spremnost za preseljenje u Dohu, glavni grad Katara.
baner1
Svi zainteresovani koji ispunjavaju ove uslove, na razgovor bi trebalo da dođu u poslovnoj garderobi i da sa sobom ponesu CV, fotokopiju pasoša, fotografiju za pasoš snimljenu u poslovnoj garderobi (bez naočara), fotografiju pune visine snimljene takođe u poslovnoj garderobi, i fotokopiju diplome o završenom školovanju.

U pozivu koji je „Qatar Airways“ uputio svim zainteresovanim podseća se da je ova aviokompanija lider u gostoprimstvu u svetu. Zainteresovani se pozivaju da se priključe multinacionalnom timu kabinskog osoblja i „uživaju u neoporezivom paketu nadoknade, uključujući smeštaj i dodatke za prevoz na posao“.